![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na čestitkama
![]() Da, da širili smo se ![]() ![]() Suštinski ne morate da imate nikakav izvod iz banke i neće vas zbog toga odbiti. Niti će vas pitati za cifru. Njima je važno da imate dobar plan kako će te se snaći da ne budete na teret države kad odete tamo. Ja sam se iznenadila kad su nama uzeli izvod, jer dosad što sam čitala na forumu uglavnom su vraćali izvode nazad. Jedino prave problem ako nosilac liste ima trogodišnju školu i ako vas krivično negone nema potrebe da se brinete ![]() Svako nosi para onoliko koliko ima ![]() Srećno pa i da vi uskoro pozelenite!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Čestitam Luna
![]() ![]() Jel vi to u Miami dolazite ??? Pozdrav
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nikakve izvode ne morate da nosite. Može email od rođaka, prijatelja, forumaša... Teško (skoro nemoguće) da neko zelenkast, može da bude na teretu države. Pored osnovne, 4 godine škole je uslov za vizu. Pozdravljam ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Milosdv
![]() Slažem se sa tobom, mi smo izvod nosili da nas nebi puno gnjavili. Stižemo u Miami ![]() Vidim da si ti već tamo ![]() Kakvi su tvoji utisci o Majamiju? |
|
||||
|
||||
![]()
Da ne idemo u off topic ovde...
Ovo je prava tema za floridu http://www.zelenalutrija.com/forum/s...hp?t=7&page=13 Nisam još stigao da napišem detaljan izveštaj hahhah ![]() Biće u skorije vreme... Ako vam treba neka dodatna informacija i slično. Napravi 10 poruka da možeš privatne poruke da šalješ ili me dodaj na facebook. Pozdrav
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo, dali nekoj od iskustvo znae sto treba da se napravi vo slucaj soprugot koj e kako beneficary da ne e naveden vo izvestuvanjeto za datum na intervju, kaj poleto beneficary stoi none. Nasiot slucaj e sleden: aplicirav kako single, gi prativ prvite dokumenti do KCC kako single, potoa se registriravme, gi izvestiv KCC za promenata na bracniot status I im prativ update dokumenti za mene I soprugot. Ve molam ako nekoj znae da mi kaze sto treba da napravam za da mozeme I dvajcata da otideme na intervju. Fala odnapred
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav i od mene.Ovako pitanje glasi: ako je zavrsena trogodisnja srednja i ima se radnog staza dostaaaa,poslije se promijenio posao i to mjesto je zahtijevalo cetvrti stepen pa se zavrsilo i to,u ovom slucaju u struci informaticara sa radnim iskustvom od 15 god. jeli i tada problem,a i sponzor iz USA je tu ??Hvala unaprijed na odgovoru..Pozzzzzzzzz
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |