![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Pozdrav svima.Novi sam ovde, a s obzirom da smo supruga i ja danas izvuceni dosao sam da vidim sta dalje
Ovo nam je treci put da se prijavljujemo i evo ni sam ne mogu da verujem da smo izvuceni. Broj nam je 41***... e sad da li je to velik broj ili mali ne znam?Takodje me interesuje da li sam trebao da dobijem i neko obavestenje na mail? I koji mi je sad uopste sledeci korak? Hvala puno unapred.
|
|
|
||||
|
||||
|
Mebely,
Cestitke i od nas. Nadam se da imate nizak broj. Puno srece! |
|
|
|||
|
|||
|
Cestitke svim dobitnicima
.Vojo proveri sta ti pise u daljem tekstu do sad su se slali popunjeni formulari, ali koliko vidim sad ce sve ici elektronski tako da ce to olaksati situaciju.Da li je visok broj zavisi od broja dobitnika za EU a to ce se verovatno znati tek u septembru. |
|
|
||||
|
||||
|
U tekstu pise da trebamo da popunimo DS260, ali ce on biti dostupan tek od 19.Maja.Ne znam da li pre toga treba da priupljamo neke papire? Ili do 19. Maja nista
|
|
|
||||
|
||||
|
Vojo,
Cestitam, broj jeste delimicno visok (nas je 51xxx za dv2014), ali siguran sam da stizete bez problema. Verovatno stizete na red u periodu jul-avg 2015. Sledeci korak je da popunite obrasce i posaljete zajedno sa fotografijama u Kentucky, procitaj detaljno uputstvo koje si dobio u obavestenju da si izvucen. Cestitke jos jednom! |
|
|
||||
|
||||
|
Cestitke dobitnicima!
Sve najbolje zelim, ali priznajem, ipak malkice zavidim....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne nista ne prikupljas sad bar je tako bilo, generalno istrazi malo na netu kakav je to formular DS260 tj sta se unosi.Dokumentacija se skuplja za ambasadu.Pretpostavljam da ces slati i slike elektronski ali da ne nagadjam sad
|
|
|
||||
|
||||
|
Hvala svima na cestitkama, i dalje ne mogu da verujem da smo izvuceni, osecaj je neverovatan...
Nema nikakvog posebnog objasnjenja na formularu kojim sam obavesten da smo izvuceni. Ima samo link sajta www.dvselectee.state.govDa li ta dokumenta za Kentucky treba da pocnem da prikuppljam sto pre tj sada odma? Kada treba da radim lekarski? .... Izvinite na svim ovim pitanjima, ali stvarno ne znam sta mi je dalje ciniti, a i jos sam uvek pod euforijom
|
|
|
|||
|
|||
|
Hah razumemo te pazi da ne ponavljamo sad sve imas na ovom forumu, neces zakasniti jer lekarski radis kad ti zakazu intervju ne mozes pre toga. Za sve imas vremena dokumenta skupljas kad ti se promeni status i zakazu ti termin.Sad se opusti i uzivaj u trenutku
|
|
|
|||
|
|||
|
Da se i ja oglasim - ništax2.
Ovo je bio 14-i put. Ne mogu a da ne zavidim dobitnicima ali se, ipak, radujem sa vama............ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
|