![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja se izvinjavam ali nigde u toku popunjavanja DS-260 formulara nije trazeno da se prikaci fotografija. Jel ovo mozda moj previd ili...?
|
|
|||
|
|||
![]()
i mene zanima isto vec sam postavio ovo pitanje ranije...na kraju sam procitao samo da su naznacili da treba dve slike da se ponesu na razgovor u ambasadi
|
|
|||
|
|||
![]()
Nisam jos poceo da popunjavam DS260, otvorio sam sample i na prvoj str sam se vec zbunio... Moze neko da mi objasni sta je My Invoice ID number??
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima
Ja imam neke nedoumice u vezi pojedinih pitanja pa za svaki slučaj da proverim ![]() Kada pisemo nazive škola koje smo završili, da li ih pišemo na srpskom npr. Pravno-birotehnička škola ili to upišem na slobodnom engleskom prevodu npr Secondary law school Na pitanje primary occupation šta tačno pišemo, da li pišemo gde trenutno radimo i na kojoj poziciji u nekoj firmi ili naziv zvanja koje imamo na osnovu diploma obzirom da se to u mom slučaju razlikuje. Unapred hvala Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
Ja to gledam na ovaj nacin: ukoliko si prijavljena tamo gde radis (znaci nista na crno, nego radna knjizica, ugovor o delu ili radu i tome slicno, moze) pises to. Sad ako je to zanimanje koje trenutno obavljas u skladu sa onim uslovom da bi mogla da apliciras za DV (ukoliko si ti nosilac aplikacije), onda je to, to.
Ako kojim slucajem to nije tako, onda upises ono drugo zvanje koje si dobila kroz obrazovne institucije. Sto se samog ispisivanja skole tice, cini mi se da sam procitao da se ceo formular popunjava iskljucivo na engleskom jeziku i engleskom alfabetu, osim gde drugacije nije precizirano, a to je koliko sam video jedino kod upisivanja punog imaena i prezimena na tvom jeziku i pismu. Tako da bih ja, imajuci to u vidu, uradio u kako si ti to nazvala "slobodnom prevodu" na engleski jezik i to je to... A sad ja imam jedno pitanjce, za sve koji su voljni da odgovore. Tice se onog medical and health, dali posedujemo dokumentaciju kojom dokazujemo da smo isprimali sve vakcije u skladu sa US zakonima?!? Ako je odgovor DA, gde nabaviti takvu dokumentaciju (ili se podrazumeva da ces ici pre intervjua na pregled, pa ce te oni svakako pelcovati i ako treba i ako ne treba) ili ako ne odgovor NE, sta staviti kao objasnjenje ?!? Ako neko ima neki kreativan predlog, ne bi bilo lose da odgovori na ovaj post... Fala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja nigde nisam video da treba slika, tako da nisam ni poslao sliku. Da li to moze naknadno nekako, posto oni mene nisu jos obavestili ni o cemu. Mada sam im vec poslao sliku kada sam se prijavljivao za lutriju..
hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Sad za sad ne trebaju slike. Trebaće najverovatnije kad budeš išao na razgovor za vizu, al će nas do tad obavjestiti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Voja 82 i mak 2014 na odgovoru.
Nas CN ( confirmation number) je 2015xxxxx27xxx, reci te mi dali znate sta je sledece. Dali je sledece poziv za interviju. Kako se zakazuju pozivi za interviju, po datumu kada ste poslali popunjen DS 260 , ili na osnovu CN broja, kada se mogu ocekivati intervijui. Hvala vam puno |
|
|||
|
|||
![]()
Sasa 70, CN je Case number.
Intervjui se zakazuju po ovim brojevima. Po tvom broju, ocekuj negdje u februaru promjenu statusa, a intervju u aprilu ( bar je meni tako bilo).
|
|||
|
|||
![]()
Ne moras da navedes adresu u prvom formularu, mozes i naknadno. Na prvo pitanje ne znam odgovor.
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |