ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 16.02.2016, 14:02
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kremic Prikaz poruke
Znate sta mene zanima.Kako ljudi u USA krenu od 0 , Aako dobiju zelenu kartu a nemaju nikog tamo
Moje mišljenje je da će ti pre pomoći apsolutni stranac, da ne ispadnem rasisista, bilo koje boje i vere, nego rod (možda i najrodjenjiji), kamoli neko iz zemlje iz koje dolaziš.
Pomoćiće ti samo neko, NESEBIČNO, ko je apsolutno kao i ti počeo od nule.
Ne brini, glavu gore, sve se može kad se hoće!
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote
Staro 22.02.2016, 10:37
Whiplash Whiplash je offline
Član

Datum prijave: 08.12.2015
Nepromenjeno

Jel ima nekoga (mislim naravno da ima ) ko se prijavio za DV2017 a da planira ako ga izvuku možda da ide za Čikago ili Aljasku možda Arizonu?

Meni je ovo već 6 godina kako se prijavljujem a ako me sad izvuku išao bih u te gradove a obzirom da tamo nemam nikoga rekoh da nađem neko društvo,makar za prvo vreme
Reply With Quote
Staro 22.02.2016, 21:23
mphysicist's Avatar
mphysicist mphysicist je offline
Drug član

Datum prijave: 03.02.2014
US lokacija: nadam se jednog dana - Seattle
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Znam da ovo nije tema, ali interesuje me zašto baš ta mesta? Ja sam za severo-zapadnu obalu, ali u Čikagu imam brata od strica, tamo je već godinama. Jedino što znam jeste da je prilično skup grad jer je stecište velikog broja imigranata, kao i da dugo traje zima i previše vetra te se njemu, kao nekome ko je ovde odrastao, nikako ne dopada, ali za sada nema izbora. A ako budemo izvučeni, i ne uspemo da realizujemo svoje planove, verovatno ćemo i mi za početak u Čikago, samo zbog toga što bi imali na koga da se oslonimo barem na ulici da ne spavamo.
Reply With Quote
Staro 24.02.2016, 12:40
Whiplash Whiplash je offline
Član

Datum prijave: 08.12.2015
Nepromenjeno

Meni Čikago odgovara zbog naše dijaspore barem za neko prvo vreme jer nemam nikoga u USA pa računam možda će u neku ruku biti lakše....ako i dobijem vizu i odem,Čikago će mi biti samo usputna stanica
Reply With Quote
Staro 25.02.2016, 20:14
mphysicist's Avatar
Drug član

Nepromenjeno

Sve zavisi od osobe do osobe, ali i na ovom forumu i od gomile ljudi koji žive tamo ili su živeli govore da to više može biti minus. No opet kako se ko snađe. Naravno ne želim da te na bilo kakav način odgovaram od te odluke, jer em sigurno neću moći, em nije moja stvar, samo prenosim impresije. Čak i taj brat od strica mi je potpuno identičnu stvar rekao, a on je tamo samo zbog žene i njene porodice koji su tu više od 15 godina, pa dok ne bude imao mogućnost da se osamostali to mu je što mu je. Samo smatram da ti kao pojedinac, naročito ako dobro znaš jezik i ne zavisiš ni od koga, možeš bilo gde podjednako da uspeš, ipak najbolje je uzdati se sam u sebe.
P.S. Kažu da su poljaci ili filipinci daleko prijateljski nastrojeni i radiji za pomoći nego naši ljudi. I to nije čula samo od ljudi u SAD, već i iz Zapadne ili Severne Evrope.

U svakom slučaju srećno. Ostalo nam je do uzvlačenja nešto više od dva meseca. Ako pregrmimo taj najteži deo, onda nas čeka i 'slatka' muka oko izbora idealnog mesta za život.
Reply With Quote
Staro 25.02.2016, 22:19
dadorado dadorado je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2015
Nepromenjeno

Haha cekamo izvlacenje a onda napravimo grupu za odlazak
Reply With Quote
Staro 29.02.2016, 13:31
aleksandarvladana aleksandarvladana je offline
Član

Datum prijave: 22.01.2016
Nepromenjeno

Pozdrav svima ,
i mi smo prvi put aplicirali iščekujemo maj kao i svi
U želji za boljim životom i boljoj budućnosti naše dece
Mislim da će nam svima biti lako odlučiti se za krajnju destinaciju kad i ako budemo izvučeni

Svima želimo puno sreće
Reply With Quote
Staro 08.03.2016, 09:34
bordi888's Avatar
bordi888 bordi888 je offline
Član

Datum prijave: 14.09.2015
YU lokacija: Makedonija
Pošalji Skype™ poruku korisniku bordi888
Nepromenjeno

Evo danas na moj e-mail (onaj koji sam upisao i u prijavu za DV lutriju), stigla poruka:
Congratulations: You have been selected among the Lucky Winners of the U.S. Green Card in the Diversity Immigrant Visa Program for fiscal year 2016. Winners were selected randomly (via) computer draw system of email extractions. We are sending the winning letters through the winners email addresses.

Kako sam puno citao po forumu, ova poruka je lazna i nema veze sa lutrijom vec je to prevara kako su to mnogi forumasi opisali u prethodnim postovima...
Bilo kako, mene bas interesuje dali je jos neko drugi dobio takve poruke da je izvucen za Lutriju DV-2017 na e-mail koji je posalo tokom prijavljivanja za DV-2017?
Reply With Quote
Staro 09.03.2016, 22:09
mphysicist's Avatar
Drug član

Nepromenjeno

Opet proveriš na zvaničnom DV sajtu sa svojim kodom koji si prilikom prijave predprošle godine dobio. Mada da, skoro sigurno je scam. Ja jedan isti mail koristim godinama i nikada mi nije ništa slično stiglo. Mene zanima da li dobitnici uopšte dobijaju ikakav mail sa obaveštenjem o 'dobitku' na lutriji?! Izvlačenje za DV-2017 je još uvek prerano, ne staji nam na muku, tek početkom maja ćemo znati sudbu kletu.
Reply With Quote
Staro 10.03.2016, 14:46
shanzy shanzy je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.07.2011
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

ja nemam pojma koji mail sam stavila u prijavu, ali sigurno je neki koji vec odavno koristim i ne secam se da mi je skoro stizalo bilo sta za lutriju. mozda i stigne, ali je u spam folderu pa ne vidim.

nemojte se opterecivati sto dobijate te spamove, isti je djavo da li dobio to ili povecanje penisa, nadju put do vaseg maila, nisu ga sigurno ovi iz kentakija zloupotrebili.
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Thread Tools
Display Modes

Pravila pisanja