![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
U međuvremenu se situacija dosta promenila jer se nekoliko stotina, ako ne i hiljada, iskustava skupilo, pa je samim tim i margina tolerancije na odstupanje postala sve manja. Ako tome dodamo i komponentu uvećane kompleksnosti iskustava ("Conwey's law"), situacija je još komplikovanija. Odnosno, da skratim: 100 ljudi, 1000 mišljenja jer je svako iskustvo po sebi posebno. Svima, koji ste se prijavili, želim da vas izvuku u maju i da stignete na red za vize! |
|
|||
|
|||
![]()
Imam sad ja pitanje i neka mi odgovori neko, ali samo ako zna i siguran je u odgovor.
Malo ste me spustili sa ovim " ne moze da se dobije GC, ako vec postoji aplikacija za useljenicku preko uzeg clana". Da li je to istina? |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam lepo postavila pitanje.
Da li stvarno ne moze da se dobije GC preko DV, ako ste vec u procesu za neku drugu vizu? |
|
|||
|
|||
![]()
Koliko sam ja upucen ne moze da se dobije samo ukoliko si u procesu za neku drugu vrstu imigratske vize...ako si u procesu za studentsku,turisticku,radnu moze se dobiti na dv lottery...
Uzmite ovaj odgovor sa velikom dozom rezerve,nisam sigaran 100%. |
|
|||
|
|||
![]()
Nije tacno, ima i u uputstvu za DV da moze . .
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
mislim da to nije odgovor na pitanje.
Stavka 15. se odnosi na ANOTHER COUNTRY tj da li osoba sa nemackom boravisnom dozvoloim moze da aplicira za DV. Nju pak interesuje stavka da li moze konkurisati za DV ako je vec u nekom postupku za vizu ili statusu u usa. Jedan deo tog pitanja pokriva recimo 29: 29. I am already in the United States. If selected, may I adjust my status with USCIS? Yes, provided you are otherwise eligible to adjust status under the terms of Section 245 of the Immigration and Nationality Act (INA), you may apply to USCIS for adjustment of status to permanent resident. You must ensure that USCIS can complete action on your case, including processing of any overseas applications for a spouse or for children under 21 years of age, before September 30, 2018, since on that date your eligibility for the DV-2018 program expires. The Departnment of State will not approve any visa numbers or adjustments of status for the DV-2018 program after midnight EDT on September 30, 2018, under any circumstances.
|
|||
|
|||
![]()
Kako si uopste zakljucio to da se odnosi na drugu zemlju?
Ne pise u drugoj zemlji, vec da l neko ko je registrovan u drugoj KATEGORIJI imigrantske vize da li moze da aplicira za DV. Neko ko npr ceka za f3 ili f4 koja traje mnogo dugo, u medjuvremenu moze da se prijavi za DV. Ako bude izvucen ide preko DV u Ameriku, a povuce aplikaciju u drugoj kategoriji. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.
Zanima me da li bi u slučaju izvlačenja na lutriji u daljoj proceduri bio problem to što sam u prezimenu kod slova Đ stavio Dj umesto D? |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |