![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pisi kako hoces, tvoj je izbor. Ali jednom kad se odlucis za Djuric ili Duric to ti je posle ono sto uvek moras da koristis. Meni je npr. zao sto ne napisah Yankovich svi bi mi lepo citali...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam srednju lll-snj skolu zavrsio u svom mestu jer je samo lll-godisna skola bila u to vreme zavrsio i odma nastavio u drugom mestu lV stepen imao dve diplome sve to poneo na intervju i nije bilo problema samo sam objasnio zasto sam tako zavrsio skolu bitno je da je sve lV god redovno a ne vanredno...
|
|
|||
|
|||
![]()
Uh, iz tvojih usta u Božije uši! Nešto razmišljam oženjen sam, imamo dvogodišnju ćerkicu, radim 9 godina u firmi koja je u vlasništvu Amerikanaca, nemam ni saobraćajni, a kamoli neki drugi prekršaj, završen IV stepen i sada kada bi me zeznula jedna obnovljena godina u srednjoj školi pa tačno bih se za bradu ujeo.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Da li moze ovakva pozadina ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jesi ozbiljan druže? Mada za profilnu na fejsu ti je sasvim ok
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa vjerovatno imamu jos uvijek tvoju prijavu sa slikom od prosle slike. Osim toga lakse je se ponovo slikati i ne brinuti nego ovako rizikovati da te zbog gluposti diskvalifikuju, ili?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,verovatno. Tako sam i mislila,cisto da pitam sta ljudi misle oko toga. U pravu si,zasto rizikovati za takvu stvar. Hvala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma opusteno prolazi, pogotovo jer su upaljena svetla i na kamionu i na autu ispod mosta, a to je po propisima Amerike i Evropske Unije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Please be advised that failure to comply with any of the following requirements may result in disqualification from the lottery
Ali, ako ćemo u sitna crevca, may i will nisu isto, tj. može da vas diskvalifikuje, ali i ne mora. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 |
Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 |
![]() |