|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade | 
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  Mada jos uvek je sajt down to maintenance, cekacemo u toku dana. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Po našem vremenu od 18 su moguće prijave!! Sretno svima! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Slobodno samo napisite Serbia i sve je u redu. Srecno!

__________________ 1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pocelo je pocelo. Novo izvlacenje nova sansa.  Nego, supruga je dodala moje prezime svom, pa me interesuje jel se na mestu last/family pisu oba? Puno srece svima 
				__________________ 2022? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Gotova prijava,  SUCCESS Samo jos da sacuvam Confirmation Number. 
				__________________ 2022? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Radi   Svima zelim puno srece     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

jedna prijava,  sretno svima cujemo se u Maju, a do tada poz svima !!!! 
				__________________ 2015 - HAS NOT BEEN SELECTED 2016 - HAS NOT BEEN SELECTED 2017 - HAS NOT BEEN SELECTED 2018 - HAS NOT BEEN SELECTED 2019 - ? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pozdrav za sve, i srecno. Imam pitanje.Imam 20 godina, a sestra 19.Mislio sam da sebe i sestru prijavim posebno jer smo zavrsili srednju i ispunjavamo uslov za minimum age koji moze da aplicira na lutriju a to je 18. Znaci sestru i sebe bih posebnu prijavu.Onda bih prijavio i majku i tatu ponaosob gdje bi naveo djecu tj moju sestru i mene.Tako da ukoliko majka dobije da dobijemo i mi.Ispunjavamo i sestra i ja uslov tj. za vrijeme popunjavanja prijave ne smijemo da imamo preko 21. Htio bih da provjerim da li je zaista ovako? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pozdrav svima! Trenutno sam na studijama u Americi, pa s obzirom na okolnosti imam nekoliko nedoumica u vezi sa prijavom. 1) Mailing address Da li bi trebalo da navedem trenutnu adresu u Americi na koju primam postu, ili adresu u Srbiji? 2) Country where you live today Da li bi trebalo da navedem Ameriku jer trenutno studiram tu, ili svoju stalnu adresu u Srbiji? 3) Number of children Neozenjen sam i nemam dece. Da li bi trebalo da upisem broj 0 ili da ostavim to polje prazno? Srdacan pozdrav | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dali je netko tko se prijavio od 3.-10. dobio mail da je prijava poništena?   Ja imam gmail i ništa nije stiglo! | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|   |