![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ah, čemu bilo šta? Čemu zvanična statistika USA vlade http://travel.state.gov/content/visa...a.html#results ? Mislim, ne utiče na to hoće li neko biti izvučen ili ne.
Čemu ovaj spisak? Onako. Da vidimo koliko nas ima. Ovdje na forumu se okupljaju ljudi iz svih država ex Yu, oni koji su u procesu emigracije, kao i oni koji su već emigrirali i dijele svoja iskustva sa nama koji se nadamo takvoj šansi, razmjenjujemo informacije i družimo se dok čekamo rezultate u maju. Ja osobno ljude na spisku ne vidim kao "konkurenciju", nego kao ljude sa sličnim ciljevima i željama. I nadam se da će se u maju javiti što više dobitnika sa ove liste. Dakle, sve je stvar dobre volje, ko hoće da se upiše na spisak - neka se upiše, ko neće - neka zaobiđe. I dovoljno je da ostane na tome. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Na stranici američke ambasade su jasno napisani legalni putevi dobivanja zelene karte, odnosno useljeničke vize http://sarajevo.usembassy.gov/immigrant-visas.html Sve ostalo je ili prevara ili ilegalno.
|
||||
|
||||
![]()
ma hej, nisam mislila da je pogresno, samo me zanimao razlog, jedno su moje predpostavke, drugo sta je iza toga, ali eto, poklopise se ta dva
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna kada se otvara prijava za 2016-u? Pročitala sam na site-u da je zatvoreno za 2015-u god, mada mi nije jasno zašto, do sada je uvek bilo prijavis se ove godine za sledeću.
|
|
|||
|
|||
![]()
The DV-2015 registration period was from October 1, 2013, until November 2, 2013.
To ti piše na zvaničnom sajtu za prijavu. Malo proguglaj informiši se pa će ti sve biti jasno. Prijava traje oko mesec (oktobar-novembar) dana za narednu godinu. Da bi se prijavila za 2016 moraš čekati novembar 2014-te, jer izvučeni mogu ići tek naredne godine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Znaci u oktobru ces moci na zvanicnoj stranici da se prijavis za 2016 godinu.
|
|||
|
|||
![]()
Uf. I koliko ljudi dobije zk?
Puno uspeha svima. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sad naletih na ovaj podatak. Ali s obzirom da malo ljudi koristi forum, mogu da mislim koliko je zaista ljudi aplicira svake godine. Mada, mislim da se ta statistika srazmerno povećava kako ulazimo u treću deceniju trećeg milienijuma.
Ja imam nekoliko američkih viza iza sebe, ali još uvek ne planiram da apliciram za zelenu kartu. Možda jednog dana... Last edited by 4thman; 10.02.2014 at 16:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Meni je ovo otprilike 15 apliciranje, mada nemam nameru da se dodajem na listu, prosto dobiješ vrtoglavicu od tolikog vremena provedenog u bubnju.... Ranije sam vec bio u Americi, onako turistički, a i sada imam važeću turističku. Ono što i neki drugi ovde primećuju je podosta očigledno. Broj izvučenih iz prve prijave odskače od broja izvučenih sa više prijava na lutriju. Naranvo, lutrija je više da se uzme kao zabava i neka n-ta varijanta, sve drugo najčešće donosi glavobolju nakon 1.maja...
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |