![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Iskren savet - probajte da zaboravite da ste se prijavili. Citajte istrazujte ali ne pravite detaljne planove i ne odbrojavajte dane. Odbrojavanje vam pojede svakodnevnicu... Izgubite one lepe trenutke u danu sa pprodicom i prijateljima jer mislite o tom boljem sutra. Ovo vam kazem jer imamo poznanike koji nisu izvuceni, i koji su jako bili potisteni zbg tog iscekivanja. Uzivajte u trenucima koje sad imate jer ako vas izvuku to su trenuci i secanja koja treba da ponesete sa sobom u USA. Mi smo kad su nas izvukli bili u fazonu jooj ko ce da doceka oktobar da krenu intervjui, pa eto sad brojimo sitno. Uzivajte i istrazujte i vreme ce proci brze
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Istrazila sam i uzduz i popreko.Clan sam od 2011,citala i nacitala se.Ne nadam se ja bas previse,nista nam nije islo od ruke vec deset godina pa ni od ovog ne ocekujem previse.Trenutno suprug ceka za posao u nemackoj pa nam je to nekako prioritet.Ja nazalost ne radim pa mi verovatno zbog toga dan nekako isti i dugacak.U svakom slucaju hvala na savetu.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Imam pitanje...
Konkurisao sam za DV 2016 (naravno i 2017) i vidim da je rok za proveru statusa do kraja oktobra 2017. Šta to zapravo znači...? Da li do tog roka možemo proveriti (jednom dovoljno) da li smo izvučeni, odnosno da li trebamo proveravati više puta u toku tog period?. Vidim da neki forumaši spominju taj 5. Maj, kao datum koji se čeka za proveru, pa me buni, da li, ako tada proverim i vidim da nisam izvučen, je to to za tu godinu ili ima šanse da me izvuku sve do kraja roka koji su naveli? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aplikacije za program Dv2017 su skoro zavrsene i za rezultate izvlacenja se ceka do maja sledece godine.....Dakle u Oktobru svake godine se aplicira za godinu unapred.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako sam dobro razumela nedoumicu.....da dovoljno je jednom da proveris da li si izvucen,nista se nece promeniti ako jos para puta proveravas. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo sa zakasnjenjem da se i ja javim. Po sesti put dvije prijave, barem mislim!? Nadam se, da ce nam treci clan nase male zajednice donijeti srecu u izvlacenju!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.
Guglajuci naleteo sam na ovo https://docs.google.com/spreadsheets...gid=1646340528 Sve sto ti je potrebno po novim pravilima na engleskom. P.S. Nadam se da se neljutite zbog linka. |
|
|||
|
|||
![]()
PA drustvo moram da vam kazem da ja iz prve nisam kvalifikovan za lutriju zbog skole. Naime imam trogodisnju redovno zavrsenu i vanredno cetvorogodisnju ali dva razlicita smera i sa pauzom od nekoliko godina izmedju. Tako da ja ovde nemam sta da ocekujem. I ako me izvuku u maju necu ici dalje jer ce me svakako diskvalifikovati.
U svakom slucaju sledece godine cu suprugu prijaviti jer ima fakultet, ove godine je nisam prijavio jer nisam dovoljno istrazio tematiku. |
|
|||
|
|||
![]()
Da li se zna koliko se ljudi prethodnih godina prijavilo iz Srbije recimo 2013 i 2014 i koliko ih je izvuceno? Nasao sam neki podatak za 2011 prijavilo se 10.000 a izvuceno je njih 300.
Citam za BIH u programu DV-2015 iz BiH se prijavilo 6088 ljudi, od toga je izvučeno 171. a za DV-2014 iz BiH se prijavilo 5093 ljudi, od toga je izvučeno 153. pozdrav |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dv 2017 - 02.10.2015 |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |