ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 12.02.2016, 23:09
tombino tombino je offline
Član

Datum prijave: 03.12.2015
US lokacija: IL, OH, NY, FL, TX, AZ ....
YU lokacija: Republika Srpska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DejanKruljac Prikaz poruke
Imate krivo razmisljanje. Ovo se nebi trebalo niti zvati lutrija. Jer sto manje ljudi se prijavi, ovi prijavljeni imaju vece sanse za osvoje GC. Totalno drugacije od npr. Lota (sto je prava lutrija) gdje ti zaokruzujes brojeve pa na srecu osvojis nesto.
GC Lutrija je drugaciji sistem. Sto manje neozbiljnih osoba se prijavi ovdje, oni ozbiljni imaju vece sanse da osvoje.
To je tačno. Ali vi nazivate "neozbiljne" one koji se previše ne nadaju, upravo iz razloga što se sve svodi na teoriju vjerovatnoće. Glupo je optuživati nekoga da oduzima sreću drugome. I ja bih volio kada bi u svijetu bilo 50000 prijava, ali ne pada mi na pamet da optužujem nekoga pa da se prijavio i zbog zezanja. Ja imam jednu prijavu iako nisam sam, a vidim da ogroman broj ljudi ima po nekoliko. Meni to ne smeta, jer ako je "gore" određeno da ja idem, ja ću ići pa makar bilo 1:1000000000000000000!
Reply With Quote
Staro 13.02.2016, 01:39
DejanKruljac DejanKruljac je offline
Član

Datum prijave: 22.05.2014
US lokacija: San Diego, California
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik tombino Prikaz poruke
To je tačno. Ali vi nazivate "neozbiljne" one koji se previše ne nadaju, upravo iz razloga što se sve svodi na teoriju vjerovatnoće. Glupo je optuživati nekoga da oduzima sreću drugome. I ja bih volio kada bi u svijetu bilo 50000 prijava, ali ne pada mi na pamet da optužujem nekoga pa da se prijavio i zbog zezanja. Ja imam jednu prijavu iako nisam sam, a vidim da ogroman broj ljudi ima po nekoliko. Meni to ne smeta, jer ako je "gore" određeno da ja idem, ja ću ići pa makar bilo 1:1000000000000000000!
Pa to da.. Samo zelim reci da nije lutrija kako mnogi razmisljaju. Ovo je dijeljenje 50000 green cardova ili koliko vec odluce svake godine. Prijaviti se moze i ima pravo svatko tko hoce, ali nije istina da svojom prijavom ne oduzimas prednost nekome drugom.
Reply With Quote
Staro 13.02.2016, 10:57
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik DejanKruljac Prikaz poruke
Pa to da.. Samo zelim reci da nije lutrija kako mnogi razmisljaju. Ovo je dijeljenje 50000 green cardova ili koliko vec odluce svake godine. Prijaviti se moze i ima pravo svatko tko hoce, ali nije istina da svojom prijavom ne oduzimas prednost nekome drugom.
I moja matetatika je takva. Nije isto kada od 100 treba odabrati 20 i od 500 odabrati 20, npr. Jedino, ako ti sto odustanu otvaraju put nekom opet iz nase regije... to ne znam... ili je propala karta?
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Staro 13.02.2016, 12:34
edaxxx edaxxx je offline
Član

Datum prijave: 28.03.2015
Nepromenjeno

Upravo sam na eksternom hardu naišao na fajl iz 2010. godine - screenshot prijave za 2012 diversity program. Znači niti se sećam te prijave niti sam proveravao posle toga da li sam izvučen ili ne....
I sad ne znam kako da se osećam po tom pitanju. Rekoh da podelim sa vama. Ne znam da li se ovo još nekom desilo.
Reply With Quote
Staro 13.02.2016, 17:36
tombino tombino je offline
Član

Datum prijave: 03.12.2015
US lokacija: IL, OH, NY, FL, TX, AZ ....
YU lokacija: Republika Srpska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik edaxxx Prikaz poruke
Upravo sam na eksternom hardu naišao na fajl iz 2010. godine - screenshot prijave za 2012 diversity program. Znači niti se sećam te prijave niti sam proveravao posle toga da li sam izvučen ili ne....
I sad ne znam kako da se osećam po tom pitanju. Rekoh da podelim sa vama. Ne znam da li se ovo još nekom desilo.
Sigurno da jeste. Osjećaj se opušteno kao da se ništa nije ni dogodilo.
Reply With Quote
Staro 13.02.2016, 20:37
edaxxx edaxxx je offline
Član

Datum prijave: 28.03.2015
Nepromenjeno

Drago mi je jedino sto sad znam da mi nije prvi put.
Reply With Quote
Staro 14.02.2016, 21:44
Kremic Kremic je offline
Član

Datum prijave: 06.11.2015
Nepromenjeno

Znate sta mene zanima.Kako ljudi u USA krenu od 0 , Aako dobiju zelenu kartu a nemaju nikog tamo
Reply With Quote
Staro 15.02.2016, 08:01
Nina-Nina Nina-Nina je offline
Drug član

Datum prijave: 06.05.2015
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kremic Prikaz poruke
Znate sta mene zanima.Kako ljudi u USA krenu od 0 , Aako dobiju zelenu kartu a nemaju nikog tamo
Moje mišljenje je slijedeće: najbitnija je volja, to je ono što te pokreće i tjera te naprijed. Tko ima volju taj će i uspijeti. Nekima je možda i lakše graditi sam svoj put nego uz pomoć nekoga, jer taj netko koga imaš tamo ti može pomoći ali isto tako i odmoći. 100 ljudi 100 čudi. Ja to tako vidim. Mi naprimjer nemamo nikoga tamo (zapravo imamo ali jedna osoba je tetka našeg prijatelja koju nikad nismo upoznali niti s njom riječi progovorili a druga osoba je poznanik mog muža kojeg on isto dugo nije vidio) i uopće mi ne pada na pamet tražiti ih nekakvu pomoć ili ići u mjesto gdje su oni samo zato jer tu nekoga poznamo. Nekako više razmišljam na način da je to prilika (naravno ukoliko dobijemo na lutriji ) da izgradimo NAŠ novi život. I vjerujem da se čovjek puno bolje osjeća kad SAM nešto napravi nego kad te netko vodi za ruku.
Da me sad nebi krivo shvatili. Poštujem svakog tko se odluči ići tamo gdje ima nekoga. Neko želi tako netko ne. Tko zna, možda bi ja drugačije razmišljala da imam nekoga svoga tamo. Isto tako, možda bi prihvatila pomoć nekoga koga uopće ne poznam (recimo neku dobru dušu s ovog foruma), ali pomoć u smislu informacija. Ne bi voljela nikome biti na teret. Eto, to je moje mišljenje.
Staro 15.02.2016, 19:13
Mariquita's Avatar
Mariquita Mariquita je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2016
US lokacija: Hawaii
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Nina-Nina, apsolutno se slažem sa tobom. To što imamo blisku osobu u Kanadi nam ni malo nije pomoglo, naprotiv.
DV2019 -
Reply With Quote
Staro 15.02.2016, 23:22
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

ja osim polubrata koji je mogao da mi pomogne samo tako a nije, nisam imao nikog...pitao prijatelje jel imas nekog u americi tamte vamte na sve strane pa sam na kraju i uspeo da nadjem nekog, al eto polubrat s kojim sam bio u kontaktu me odbio a to me je jos vise ohrabrilo da odem i ne odustajem
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Thread Tools
Display Modes

Pravila pisanja