![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Upravo sam na eksternom hardu naišao na fajl iz 2010. godine - screenshot prijave za 2012 diversity program. Znači niti se sećam te prijave niti sam proveravao posle toga da li sam izvučen ili ne....
I sad ne znam kako da se osećam po tom pitanju. Rekoh da podelim sa vama. Ne znam da li se ovo još nekom desilo. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Drago mi je jedino sto sad znam da mi nije prvi put.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Znate sta mene zanima.Kako ljudi u USA krenu od 0 , Aako dobiju zelenu kartu a nemaju nikog tamo
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Da me sad nebi krivo shvatili. Poštujem svakog tko se odluči ići tamo gdje ima nekoga. Neko želi tako netko ne. Tko zna, možda bi ja drugačije razmišljala da imam nekoga svoga tamo. Isto tako, možda bi prihvatila pomoć nekoga koga uopće ne poznam (recimo neku dobru dušu s ovog foruma), ali pomoć u smislu informacija. Ne bi voljela nikome biti na teret. Eto, to je moje mišljenje.
|
||||
|
||||
![]()
Nina-Nina, apsolutno se slažem sa tobom. To što imamo blisku osobu u Kanadi nam ni malo nije pomoglo, naprotiv.
|
|||
|
|||
![]()
ja osim polubrata koji je mogao da mi pomogne samo tako a nije, nisam imao nikog...pitao prijatelje jel imas nekog u americi tamte vamte na sve strane pa sam na kraju i uspeo da nadjem nekog, al eto polubrat s kojim sam bio u kontaktu me odbio a to me je jos vise ohrabrilo da odem i ne odustajem
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |