![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cijene se kreću od $40 pa naviše po noći, istražite malo po internetu motele/hotele u mjestu gdje hoćete da idete, ako nemate kod koga ostati odmah po dolasku u Usa, kao ni mi što nismo imali...ovo je po meni najbolja varijanta. Jer teško je iznajmiti stan preko interneta, ustvari neće vam ga skoro pa niko ni iznajmiti na taj način jer nemate naravno nikakve papire da bi vas proverili. Mi smo bili u hotelu 2sedmice a za to vrijeme smo tražili stan, jako brzo smo dobili i ssn brojeve tako da smo već krajem druge sedmice planirali selidbu u stan. |
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav dina
zanima me samo da li ste na intervjuu dali tu adresu motela u kom ste odseli kao kontakt adresu zbog dobijanja dokumenata ssn itd...ili ne? pitam jer me interesuje kako su vam prihvatili adresu motela u amabsadi pri intervjuu, jer verujem da ima ljudi koji zaista nemaju kod koga da odu za prvo vreme pa bi uradili isto sto i vi, tj iznajmili motel/hotel itd... sve najbolje |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Amer u pokusaju od 01.11.2012.)!!!!!!!!! DV 2014 x2 DV 2015 x2 DV 2016 x2 DV 2017 x2 DV 2018 x2 DV 2019 x2 DV 2020 x2 DV 2021 x2 DV 2022 x2 Last edited by SEEUSAIC; 07.12.2012 at 17:40. Razlog: Adrese blogova korisnika se nalaze u njihovim potpisima |
|
|||
|
|||
![]()
da da. Dali smo ime hotela na aerodromu a u ambasadi smo dali adresu kod druga i sasvim razlicit state. Sve je bilo ok. U hotelu nismo uspeli da budemo 15 dana kao vi vec 3 meseca jer niko nije hteo da nam izda stan bez kreditne istorije a pitali smo na jedno 20 mesta.
vi samo navedite ulicu i broj bez imena hotela i sve ce biti ok ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Svaka 2-3 meseca neki pokolj i masakr u nekom trznom centru ili skoli. Kuda to vodi da li zaista otici?! Ako ce u buducnosti skole i radnje biti ogradjene zidovima do neba koje ce cuvati naoruzani robokapi kakav je to zivot?! Ako se ovo nastavi imigrante sa decom ce samo beda terati u Ameriku.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
i ne samo to treba porediti US sa celom EU pa kad pogledas sta se sve desava u celoj EU = isto ili gore nego u US. Jednostavno ljudi su takvi, razliciti ima raznih slucajeva i to je to. Sta da se radi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imaju jako gadan zakon o naoružavanju, drugi amandman, može svako da kupi oružje uz minimum papirologije. |
|
|||
|
|||
![]()
Nije ni Srbija daleko od US.
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Number_...ita_by_country Uglavnom od kako je uveden zakon da svako moze da nosi oruzije crime rate se visestruko smanjio ali su se onda pojavili ovakvi ludaci. |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |