![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Corak i kod mene
![]() Druzimo se i sledece godine ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nista od mog dobitka ni ove godine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
i momak i ja smo izvuceni ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
NOT SELECTED
![]() ostalima puno srece u nastavku procesa |
|
||||
|
||||
![]()
NIJE VIDIO BOG DOBRADA SVOG ni ove godine,previše je oblačno a sad za nas ovogodišnje luzere trenutno nam ostaje PNP program imigracije CANADA
|
|
|||
|
|||
![]()
Pre svega cestitke dobitnicima a ovima koji jos nisu dobili zelim puno srece sledece godine!
Imam mali problemcic, ne mogu da pronadjem svoj confirmation number.. menjao sam komp pa mi na hardu nije, a evo preturao sam sada po svom mailu kojeg najcesce koristim i ne mogu da nadjem nista.. neki tips bi dobro dosli kako pronaci confirmation number ![]() previse mailova imam na tom mailu pa mi je pretesko da pronadjem, tj ni ne secam se da li je to uopste slato na mail ili ne? ako jeste, pomoglo bi mi da mi kazete kako je glasio subject ili adresa sa koje je slato kako bi mogao filterisati ili sta ja znam... pomoc ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Confirmation Number nije dolazio na mail! Opcije koje su bile dostupne, Print screen/Paint ili Photoshop pa sacuvat, iliiiiiii Print na papir. |
|
|||
|
|||
![]()
ni ove godine nista al ne predajemo se sad ce oktobar
|
|
|||
|
|||
![]()
evo uspeo naci screen shot na starom kompu i kaze da nisam selektovan :\ nema veze, glavu gore... sledece godine vise srece
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Na zalost not selected, ostaje mi sledeca lutrija ili da mi neka od sarmantnih dobitnica ovogodisnje lutrije ponudi brak, got conections in NY and Chicago :P. Cestitke dobitnicima!
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |