![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
izvinite lapsus,da netko pogrešno ne shvati - po jedna prijava po supružniku, tj ukupno 2 prijave po porodici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pretpostavimo da ima dosta mladih ljudi koji ce aplicirati sami. Ali zato ima dosta parova, a ima i onih koji imaju jos i decu i to sigurno premasuje broj samaca. Tako da pojacanje koje vam donosi supruznik u smislu dupliranja sanse na kraju biva ofsetovano od strane drugi parova, dece... koji kao sto smo videli nemilice trose kvotu. Npr. ajde recimo da u Srbiji dele 10 GC, a ja sam bas broj 10. Ako su ispred mene sve samci ja cu doci na red, ali ako sam broj 2 a ispred mene su muz iz ena sa 8 dece, bye bye GC. Tako sam razumeo da kazete ? |
|
||||
|
||||
![]()
Neki ljudi su mi se obratili sa pitanjima na pp, pa evo da im odgovorim posto nije nista tajna, a neka bude korisno i drugima bas kao sto su i meni drugi koristili.
Ja sam prvi put cuo za DV tamo negde 2000, ali nisam ga igrao. Tada je to islo nesto preko agencija i u srusenoj drzavi meni je to sve zvucalo kao neki scam. Zatim 12.03.2003. negde oko 13 casova ja sam cvrsto resio da odem iz Srbije i da se vise ne vracam cak ni kao turista i na zalost danas sam video da sam doneo pravu odluku. Kazem na zalost jer mi je ipak zao zemlje i ljudi koji se pate u njoj, ali sta da se radi... Zivim u jednoj zapadnoj EU zemlji gde sam odavno drzavljanin i imam sve papire. Sredjujuci papire i razvojem interneta malo sam proucavao i sanse za odlazak u Ameriku. Znaci da imigriram iz imigracije ![]() I bas tamo negde 2009 cuo sam da je jedan moj drug otisao u Ameriku i kad sam pitao kako, on kaze dobio je na DV. I ja sam 2010 resio da probam srecu, ali sam zaboravio rok za prijavu. Tako prvi put sam igrao 2011 ali potpuno opusteno jer sam bio zadovoljan zvivotom i hteo sam da probam nesto novo. Mislim da sam propustio jos jednom lutriju tako da nekih 5-6 puta sam igrao. A sad u aprilu dobio sam jednu Americku stipendiju za strucno usavrsavanje, ali sam ipak cekao da vidim DV2019 i sad posto nisam izabran idem da izvadim vizu. GC je strasna stvar, ali lutrija je lutrija. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ako je nekome uteha ja sam single entry bez dodataka..dakle uvek za nekog od nas postoje -uslovno rečeno- za "zeru" slabiji izgledi.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put ucestvujem u lutriji i X2 HAS NOT BEEN SELECTED
|
|
||||
|
||||
![]()
Moj case number je oko 30 hiljada i nesto.. kolike su mi sanse da to bude okej?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, ali ne dobiju svi izvučeni vizu. Neko odustane odmah i ne pošalje uopšte DS260 obrazac, neko ne dođe na intervju, nekog odbiju itd.
|
|
||||
|
||||
![]()
neko mozda i ne proveri. Ja sam cini mi se 2013 tek na jesen setio da prekontrolisem broj i da sam bio izvucen prosao bi mi bio voz za prvu kovertu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Zapravo gledano unatrag više je bilo godina kada su svi stigli nego ovih kada nisu.. Nažalost to se uvek zna tek pred sami kraj, i nezahvalno je išta predviđati.. ![]() ![]() Puno sreće, i samo polako opušteno ![]() ![]()
Display Modes | |
|
|
![]() |