ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 24.10.2012, 10:17
Hertzog's Avatar
Hertzog Hertzog je offline
Drug član

Datum prijave: 21.10.2012
YU lokacija: Banja Luka
Nepromenjeno

Imam jedno pitanje:

Ostala su mi jos 3 ispita da zavrsim stomatologiju i to bih trebao poloziti do aprila, maja najkasnije... E sada, ono sto mene zanima, da li u prijavi da stavim kako imam zavrsen fakultet stomatologije... Ne znam kakva je procedura, u vezi potvrde o zavrsenom fakultetu, da li im to prilazem nakon sto me izvuku ili pre toga?
Staro 24.10.2012, 10:23
dadlibork dadlibork je offline
Član

Datum prijave: 24.10.2012
Nepromenjeno

sredinom sledeceg meseca idem na razgovor u ambasadu pa me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo kao ja...aplicirao sam za muzicku radnu vizu, imam sva potrebna dokumenta, imovinu,posao ( porodicni biznis koji se vodi na suprugu ), dete maloletno u Srbiji ali je problem sto je sadasnja supruga u Americi sa GC...da li ce me pitati u ambasadi nesto oko nje ako navedem da je u Srbiji ? hvala unapred
Staro 24.10.2012, 10:27
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno

[QUOTE=Hertzog;33035]Imam jedno pitanje:

Ostala su mi jos 3 ispita da zavrsim stomatologiju i to bih trebao poloziti do aprila, maja najkasnije... E sada, ono sto mene zanima, da li u prijavi da stavim kako imam zavrsen fakultet stomatologije... Ne znam kakva je procedura, u vezi potvrde o zavrsenom fakultetu, da li im to prilazem nakon sto me izvuku ili pre toga?[/QUOTE]
Ne možeš staviti u prijavi da imaš završen fakultet jer bi ispalo laganje i diskvalifikacija ako te izvuku. Stavljaš najviši stupanj obrazovanja do tog momenta prijave (znači High School Degree) i to je to. Ako te izvuku onda u daljnjim formularima koje moraš ispuniti ćeš napisati (ako do tog momenta završiš faks) da si završio faks, u ambasadi doneseš diplomu i to je to.
Staro 24.10.2012, 10:46
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

[QUOTE=milana85;32894]al me je krenulo u pm....opet problem,sve nam je slike prihvatio sem bebanove koja je takodje 600x600 ali prelazi 240 ce se utepam sad,kako to da sredim?[/QUOTE]

Sliku koju si mi poslala od malog je 120kb....isto tako uradi i od bebe...ili ako ne znas posalji mi opet da ti uradim
Staro 24.10.2012, 13:17
Hertzog's Avatar
Drug član

Nepromenjeno

[QUOTE=dulobar;33037]Ne možeš staviti u prijavi da imaš završen fakultet jer bi ispalo laganje i diskvalifikacija ako te izvuku. Stavljaš najviši stupanj obrazovanja do tog momenta prijave (znači High School Degree) i to je to. Ako te izvuku onda u daljnjim formularima koje moraš ispuniti ćeš napisati (ako do tog momenta završiš faks) da si završio faks, u ambasadi doneseš diplomu i to je to.[/QUOTE]

Hvala za info, tako sam i mislio, ali eto cisto da proverim... Prijavio sam se pa kada me izvuku onda cu im dati papire od fakulteta :D
Staro 24.10.2012, 20:06
milana85 milana85 je offline
Drug član

Datum prijave: 19.10.2012
US lokacija: Orlando/Florida
YU lokacija: Zrenjanin/Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku milana85
Nepromenjeno

curlika,sliku koju sam vam bila poslala je bebina slika :) koju sam vec bila umanjila na sajtu,s obzirom da ste rekli da izgleda ok takva je i otisla
Staro 24.10.2012, 20:15
Sasha83 Sasha83 je offline
Član

Datum prijave: 30.07.2010
Nepromenjeno

Pozdrav svima, registrovao sam se i ostavio podatke na delu sajta [Prekontrolišite prijavu]. Nakon toga mi je na mail stigao neki "TICKET ID", a kada na vasem sajtu ponovo odem na "prekontrolisite prijavu" dobijam poruku kako sam se vec prijavio za DV-2014. Interesuje me jesam li se ja to nehotice vec prijavio ili ce mi samo proveriti ljudi sa foruma da li je sve uredu sa prijavom pa cu ja posle da saljem. :wtf:
Staro 25.10.2012, 09:03
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno

[QUOTE=Hertzog;33046]Hvala za info, tako sam i mislio, ali eto cisto da proverim... Prijavio sam se pa kada me izvuku onda cu im dati papire od fakulteta :D[/QUOTE]
Nema na čemu, ma samo neka oni nas izvuku :==D: (to je najbitnije), sretno! :)
[QUOTE=Sasha83]Pozdrav svima, registrovao sam se i ostavio podatke na delu sajta [Prekontrolišite prijavu]. Nakon toga mi je na mail stigao neki "TICKET ID", a kada na vasem sajtu ponovo odem na "prekontrolisite prijavu" dobijam poruku kako sam se vec prijavio za DV-2014. Interesuje me jesam li se ja to nehotice vec prijavio ili ce mi samo proveriti ljudi sa foruma da li je sve uredu sa prijavom pa cu ja posle da saljem.[/QUOTE]

Prijavljuješ se na službeni site, ne ovdje na forumu.
Ovdje na forumu je to prije bilo u vidu provjere podataka, slike... jel sve u redu, no već duže vremena nije u funkciji
tako da prijavi se na službenu stranicu, sačuvaj confirmation number i čekaj 1. maj, sretno!
Staro 25.10.2012, 09:08
NinaPetra:) NinaPetra:) je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2012
US lokacija: LA, NY, MI
YU lokacija: Jedna varosica, pa Bg, pa Pariz...
Nepromenjeno

[QUOTE=Sasha83;33058]Pozdrav svima, registrovao sam se i ostavio podatke na delu sajta [Prekontrolišite prijavu]. Nakon toga mi je na mail stigao neki "TICKET ID", a kada na vasem sajtu ponovo odem na "prekontrolisite prijavu" dobijam poruku kako sam se vec prijavio za DV-2014. Interesuje me jesam li se ja to nehotice vec prijavio ili ce mi samo proveriti ljudi sa foruma da li je sve uredu sa prijavom pa cu ja posle da saljem. :wtf:[/QUOTE]

Ako govoris o ovom sajtu, naravno da se nisi zvanicno prijavio, vec ti je prijava kontrolisana da bi lakse i sigurnije popunio prijavu kasnije. Ovde je opcija da ti provere unos, nikako da te podatke 'zvanicno' prijave. Dakle, trk na sajt americke vlade i prijavljuj se. Good luck:grin:
Staro 25.10.2012, 15:24
Hertzog's Avatar
Drug član

Nepromenjeno

Je li kompletna prijava na zvanicnom sajtu ukljucuje ovu jednostavnu proceduru od dve popunjene stranice sa osnovnim podacima... Ja sam to popunio i na kraju mi izbacilo onaj kod sa kojim proveravam, njega sam sacuvao...

Trebam li jos neke formulare popunjavati, svi pominju neke DV-xxx formulare

Thread Tools
Display Modes

Pravila pisanja