![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!
Molim vas da mi kazete da li ce biti dodatno izvlacenje (aplikanti koji nisu izvuceni u maju 2013.god) sad u oktobru? Hvala unapred, srecno! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav!
Imam jedno pitanje za administratora. Prijavio sam se za lutriju ovde na sajtu i ne znam da li cu biti prijavljen na zvanicnom sajtu ili treba da se sam prijavim??? |
|
|||
|
|||
![]()
Neces biti prijavljen na lutriju i potrebno je da odes na zvanican sajt da se prijavis. To sto si ti popunio je bila prvobitna zamisao dobrih ljudih sa foruma da se kroz tu "probnu" prijavu pripreme prijave onim forumasima koji nisu iz nekog razloga sigurni da mogu sami da se prijave.
Moram da kazem da je primetno (po meni) da nikad nije bila manja euforija na forumu prvog dana prijavljivanja kao ove godine sto vidim. Svi su se ucutali i cekaju da se prijave bez nekog silnog optimizma i piskaranja na forumu. Nema onih sto vec pakuju kofere "samo" cekaju 1. Maj. Ocigledno je ljudima jasno citajuci teme da je lutrija iz godine u godinu postala puka teorija za dobitak. Sto bi rekla narodna poslovica, sve nas je vise zednih volova a korito za vodu sve manje. |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi na koji link se prijavljuje za DV 2015, i jel to počelo danas ili...
Jer link za koji sam mislio da je prijavni... nefunkcijoniše ili još nije počelo s prijavama...
04.10.2012. Prijava prvi put 15.05.2013. IZVUČEN - ODABRAN 2014EU00041448 22.05.2013. Poslata Koverta 20.06.2013. Your forms have been received. 02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave! 01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave 07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar ![]() 07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave 06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave ![]() 22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.
Imam pitanje za one koji su izvuceni, a jos bolje za one koji su vec otisli u SAD. Koliko ce novcano biti olaksani oni koji budu izvuceni? Tacnije koliko treba pripremiti novca za proces do odlaska, kao i za sam odlazak i zivot tamo (dok ne dodje posao i sl.)? Hvala unapred. Pitam da ne bi bilo posle ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Jelena88 - Odgovor na ovo pitanje nije bas jednostavan. Mnogo faktora utice na kolicinu novca. Od toga koliko vas dolazi, do toga imate li nekoga kod koga ces biti dok se ne snadjes i dobijes papire. Ako dolazis u neki manji grad ili predgradje onda ti odmah treba i auto itd. O svemu ovome je bilo dosta price na forumu pa pretrazi malo postove.
Srecno.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
@Aspirin, hvala na odgovoru.
Prijavio sam se jer je pisalo kao provera da li ispunjavam zahteve i sl. Nisam ja ni mislio da me neko sa foruma prijavi....U svakom slucaju, negde sam procitao da u slucaju ponovnog prijavljivanja, ponistavaju se podaci i vise nisi prijavljen. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo, da otvorim sezonu uspješno prijavljenih za DV 2015.
Suprug i ja, ukupno dvije prijave. Sretno svima! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
@landlord hvala na odgovoru. Pretrazicu malo pre nego sto zaigram na srecu!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I ja se uspjesno prijavih
![]() Sretno svima. |
![]() |
|
|
![]() |