![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2019 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Čudi me da niko još nije otvorio ovu temu...
![]() Pa evo onda da je ja otvorim, i bilo bi lepo kad bi se ovde upisali svi koji su dobili pozive na intervjue pre mene a i naravno posle kako ko dobija nek stavlja. Pre par minuta mi je stiglo obaveštenje na mail da proverim status i gle čuda! Zakazali mi intervju 12. decembra.2018. |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo!
Evo i meni poslali mail ali iz nekog razloga mi govori da confirmation number nije dobar ili neki drugih posataka (last name, year of birth). Hm... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() headache causes online test Ahoj všem! Dnes si dáme takové otevřené povídání o něčem, co se týká víc lidí, než by se zdálo. Jo, jde o cukrovku. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Možná vám to přijde jako další reklamní blbost. Ale… Přiznávám, že jsem měl podobný názor. Jenže zvědavost zvítězila, začal jsem pátrat. A hele, asi to fakt není jen placebo. Kapsle proti diabetu – co to jako je? Řekl jsem si, že tohle téma si zaslouží pozornost. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakých kapslích to vůbec mluvíme? První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Ale v poslední době se na trhu objevují doplňky stravy, které nejsou jen tak nějaký prášek z neznámé laboratoře. Většina těchto látek má za sebou solidní výzkum – ne nějaké „babičky říkaly“. A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora. Osobní pohled „z první ruky“ Přiznávám – byl jsem zvědavej. Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal. Bral jsem to pravidelně 2x denně a k tomu samozřejmě držel stravu. A co se stalo? Po třech týdnech jsem měl nižší ranní glykemii. Navíc – neměl jsem žádné vedlejší účinky. Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne? Zkušenosti lidí z fóra a okolí Když jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi řekli, že kapsle taky zkoušeli. Samozřejmě – každý jsme jiný. Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě. A co na to doktoři? Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace. Ale výzkum je jedna věc, reálný život druhá. Závěrem? Nikdo nechce tvrdit, že tím „vyléčíte“ cukrovku. Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti. Napište svůj názor – třeba tím někomu pomůžete. online diagnostics for men diaf_news.cz O jakych kapslich to vubec mluvime? O jakych kapslich to vubec mluvime? O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? 07b6491 |
|
|||
|
|||
![]()
Cao, i ja sam cekala da neko napravi ovu temu.
Moj broj je 11xxx i poslala sam ds obrazac 17.5. Sta mislite kada bih mogla da ocekujem intervju ? Srecno svima ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Drago mi je da vidim da se stvari polako kreću za DV2019 generaciju.
![]() @Ivana505 - pogledajte Visa Bulletin od prošle godine. Ovogodišnji je krenuo slično kao prošlogodišnji. Želim vam puno uspeha u narednoj fazi. Vidimo se u Americi. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, zanima me gdje mogu da obavim ljekarski pregled i gdje mogu da nadjem oficijelnu informaciju o klinikama kao i kontakt telefone?
Hvala unaprijed i pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Na sajtu ambasade, imas dve klinike u BGu u kojima mozes da se pregledas.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu mozete da procitate sve informacije koja su vam potrebna. Sretno!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja sam išao ovde: Smiljanićeva br. 22, Beograd Pregledi se zakazuju na telefon 2451-919 ili 064 199-8867, radnim danom od 9 do 13 časova. Pregledi i svi rezultati gotovi su istog dana do 13:00. Ostalo na: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1877 Nakon čitanja, sve će vam biti jasno.
|
|||
|
|||
![]()
Da li imate informacije za BiH, gdje se sve mogu obaviti ljekarski ptregledi, samo u Srajevu ili i u Banjojluci, Tuzli itd...?
|
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 765 | 26.07.2025 01:33 |
Ds260 2019 | kiddo | Uputstva za dobitnike | 21 | 27.02.2019 13:29 |
Dv-2019 | ljubakg | Prijava na Lutriju | 1042 | 21.09.2018 13:38 |
Koverte 2019 | Lyddi | Uputstva za dobitnike | 9 | 15.04.2018 07:30 |
![]() |