![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ,, 5. prijava do sada ..
Imao sam problema jer sam na kraju popunjavanja posle Submit dobio info da refresujem stranicu i popunio ponovo i iz druge dobio Confirmation Number .. nadam se da nisam pogresio.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters. |
|
|||
|
|||
![]()
Да ли постоји могућност да добијете да сте се успешно пријавили, и добијете податке за проверу и све, а рецимо аутоматски сте дисквалификовани због слике или нечег другог?
Или ако добијете confirmation податке, сигурно сте ушли у систем и једино можете бити одбијени на интервју због лоших података? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mnogo pomažete, i što je bitno odmah.... Sve pohvale... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako dobijes confirmation number ti si zvanično se prijavio eh sad hoće te diskvalifikovati ili te neće izvući, na to pitanje nikada nećeš doznati odgovor ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi ne znam cemu tolika polemika oko slike ali prenecu vam moju situaciju.
Prijavljivali smo se par godina u nazad sa slikom koju sam licno uradio i nismo bili izvuceni... Predprosle godine kazem "ajde sa to uradimo kod fotografa" i izvuceni smo i to oboje. Mozda je slucajnost, mozda nije, ali svakako 300din/3e Vam nista ne znaci.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tako da Vam je sigurnije da uradite kod fotografa i trazite sliku za USA vizu, posalju Vam na mail ili flash.
|
|||
|
|||
![]()
Moze li neko da objasni procitao sam u prvom postu. Zasto se odbijaju slike koje su koristene u ranijem izvlacenju,ja sam bio kod profi fotografa i platio to slikanje i treba sad ponovo da placam?
|
|
|||
|
|||
![]()
Zato sto su takva pravila? Slika ne sme biti starija od sest meseci.
|
![]() |