![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ok hvala puno
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ovo što Željko kaže TO JE AGENCIJA 1000% PROČITAJ MOJE POSTOVE
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hm....nije ni meni najjasnija cela prica znam da smo na mejl dobili potvrdu o registraciji i registration broj i password. Nemam pojma. Prijavicu se ponovo bez posrednika sve detaljno prouciti pa cemo valjda imati srece...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inače evo ovde možete da pročitate detaljna upustva kako se prijaviti BESPLATNO http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=9 http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2 ostalo ovde http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php Ako agencija nastavi da vas prijavljuje i vi se prijavite odma ste ispali iz izvlačenja.
|
|||
|
|||
![]()
Evo samo da vas obavestim...proucila sam malo bolje onu moju i suprugovu prijavu preko e-maila,dobili smo CN,ukucala sam ga da proverim staus i HAS NOT BEEN SELECTED.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sad polako citaj forum do oktobra pa ako imate zelje da odete u oktobru je nova prijava (besplatna). Srecno!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala...u obavestenju pise da sacuvamo CN moguce da ce biti jos jedno izvlacenje u oktobru,mozda nam se posreci
![]() U svakom slucaju puno srece svima koji ucestvuju u igri za zelenu kartu! |
|
|||
|
|||
![]()
Sada se sve izmesalo, jer visa skola vise nije kao pre nego je sad studiranje po bolonji, moraju da imaju akreditaciju. Traje 3 godine i na kraju isto diploma. Da li da u formularima ide kao university digree jer su ostale opcije kao kurs....ili skola bez diplome..?
Negde pisu cekirati university pa onda dopisati associate i naziv. To je visoka za menadzment i dobija se takvo zvanje. A oni to nemaju koliko sam citala. Imaju od 2. i od 4. godine studije. Uslov za prijavu je u redu za 12 godina skolovanja u kontinuitetu. Samo da to ne bude problem. Izvlacenje ce uskoro pa da to na vreme pitam, posle ako treba da saljem nema vremena. Na prijavi je university. Hvala na odgovoru. |
|
|||
|
|||
![]()
I da dodam na prethodni post i ovo pitanje kako da prevedem naziv ''Visoka skola za poslovno industrijski menadzment''.
Ne mogu high school posto bi to bilo kao srednja skola. Za zvanje pise bachelor. Ne bih da prevodim diplomu unapred ako ne treba. Hvala jos jednom. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
2012 prijave - Pitanja u vezi sa obrazovanjem i popunjavanje formi | IvanS | Prva koverta | 12 | 23.05.2012 13:06 |
Rešen Problem oko Popunjavanja Formulara DSP-122 i DS-230 | Johnny | Prva koverta | 19 | 09.03.2011 01:41 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
![]() |