![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A by tha way, ginekolog mi je arhitekta... A jeste jedan bio masinac... Ma show. |
|
|||
|
|||
![]()
E pa sad.... Vuxanne, ovo su niski udarci za nas koje smo jos na Balkanu.
![]() ![]() Kako ste finansijski izgurali taj period kada tvoj muz nije radio? I kada je i kako stekao pravo na rad? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Shvaticu onda to kao da je izvodljivo. Samo nisam jos zakljucila kako.
![]() A iskrena da budem, ne bih bas volela da bilo ko od nas dvoje bude u situaciji da ne sme nista da radi duze vreme. Ne samo iz finansijskih razloga, nego upravo iz onih koji su nas naveli da pokusamo da odemo u USA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nista od cele nase konverzacije nije bilo za ovu temu
![]() Ako te nekad ne bude mrzelo, otvori temu o tom putu, ili mi posalji poruku, bicu zahvalna. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi,imam jedan,moguce ogroman problem!! izgubio sam confirmation number!!Postoji li opcija da ga nekako opet dobijem??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Noki,zamenio sam komp,a nisam zapamtio CN negde na netu.Sad jos da se obradujem 1. maja i opusteno.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=draskoni;44460]Hvala Noki,zamenio sam komp,a nisam zapamtio CN negde na netu.Sad jos da se obradujem 1. maja i opusteno.
Svu srecu vam zelim u izvlacenju 1. maja (a bas jedini nasi u blizini su jedan Makedonac sa zenom iz Ivanjice) |
![]() |
Tags |
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |