![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Bas neko zatisje nista niko da se javi sem Jelice
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Poludecu ako ova koverta ne dodje! ![]() P.S. Priznajete da ste se maaaloo strecnuli. xixixixi ![]() Malo sale nije na odmet dok cekamo. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma gde smo se strecnuli...predinfarktno stanje se ne broji u srecanje
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ponoc je...poklopile se kazaljke...zelena karta misli na mene!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dok traje ovo zatisje vera je i dalje jaka..., videcemo krajem juna raspolozenje...
|
|
|||
|
|||
![]()
Kolko vidim i prošle godine je bilo ovako sve do negde početka-sredine juna tako da ne očajavajte vi koji se nadate
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Postovanje svima uz lijep pozdrav iz Zagreba.
Ovaj forum sam otkrila prije cirka 2 sata, pa se još ne snalazim najbolje, ali sve u svemu bogu hvala sto postojite i dobro vas nasla. ![]() E ovako, meni je danas stigla koverta iz Kentuckyja u kojem me salju na stranicu dvselectee.state.gov.. i sad vidim da ovdje na forumu postoji, kako ispunjavati one formulare, ali imam neka pitanja (koja su nekako "sramotna") pa bi molila ako bi mi se netko (tko zna vec te cake) mogao javiti na PM da se ne brukam bas javno. Uzgred receno, danas (tj jucer) mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu ( a i opcenito mi je ova godina stvarno puna zivotnih sr..) tako da sam dolazak koverte kasno poslijepodne shvatila kao svojevrsnu zajebanciju "onoga odozgo". Ukratko, oprostite mi, al ne znam da li da uopce skacem od srece. Eto. Zahvaljujem i drzim palceve svima koji su se prijavili |
|
||||
|
||||
![]()
Zelenka, cestitam!
![]() Lijepo da si se registrirala i razveselila nas viješću. Meni je posebno drago da je forumaška sezona otvorena baš u Zagrebu ![]() Nadam se (i vjerujem) da ti ova koverta donosi neka bolja vremena. Koji si case-number? Je li ovo tvoje prvo sudjelovanje u lutriji? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |