![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Što si se onda prijavljivao? Nije ovo zezanje... Treba ti oko, minimum 500$ po osobi u tvojoj zemlji + avionska karta koja je minimum 500$ + par hiljada dolara tamo za početak... Ovo je sve po osobi...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Not selected.....X 2
Nema srece... a kakve sam planove imao samo! ![]() Jel moguce posle "Not selected" da se promeni status? |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna gdje se može vidjeti statistika i broj izvučenih dobitnika po državama?
Našao sam link, ali za prethodne godine : Interesuje me ova...2016. godina. |
|
|||
|
|||
![]()
Dvije prijave i ništa..Čekam oktobar i nadam se da će bar neko sa forum biti izvučen!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, evo i ja da se javim da sam izvučen! Ovo je treća godina apliciranja i mene i supruge. Prošla je bila kritična što se tiče očekivanja a u ovu smo ušli gotovo kao i da nas ne zanima ali eto.... kada se najmanje nadaš
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prva prijava, ocekivano "Has not been selected".
Sinoc je bio haos ali sam nekako uspeo da proverim oko 22h. Do tada je bilo malo ljudi koji su uopste proverili a gotovo niko nije prijavio nigde da je izvucen. Jos troje prijatelja isti ishod. Nisam nesto razocaran sto ne znaci da igram lutriju "tek onako" sto najostrije osudjujem. Sobzirom da ove godine zavrsavam fakultet (nadam se ![]() Da ne duzim, moj savet je da shvatite ovo kao igru, ni zivot nije za ozbiljnije shvatanje, i svake godine pa dok ne bude pisalo "selected". Glavu gore ljudi, verujem da ste preziveli i gore od "gubitka" na lutriji! A i prvo izvlacenje po rodjenju, nam geografski nije bilo nista bolje, kapiram da ce karma to izbalansirati kad-tad. ![]() Srecno svima koji jos nisu proverili i cestitam svima koji su izvuceni! Nadam se da se nece pokajati i da ce se snaci preko Atlantika. |
|
||||
|
||||
![]()
Da prijavim, HAS NOT BEEN SELECTED, dve prijave. Ali je arogantan taj Uncle Sam, cim udjes na stranu odma ti u lice kaze "Has not been selected", nema ni "Dear Mr/ Mrs" odma te otkaci porukom, cak nisam video ni dali se to odnosi na mene
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Čestitam od srca, nadam se da ćete znati iskoristiti ovu priliku koja vam se ukazala.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Neka je sa srećom. Ja još nemam hrabrosti da proverim, čekam da se server rastereti, a i ceo dan sam u ludilu na poslu. Ima vremena...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Supruga i ja takođe ništa ni ovaj put. Nećemo se više prijavljivati. Žali Bože 12 godina truda oko prijave i praćenja dešavanja vezano za izvlačenje. Mi se sa djecom selimo u Septembru u EU uspjeli smo u toj borbi, a ako nas Amerika neće i ne mora, ima života i bez SAD.
|
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |