![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Kod sam upisala na papir pa jedino si mislim da nisam zamijenila nulu sa skovom o ili broj 6 sa slovom G..kako god probam ne ide....smrc, A cak mi je i par puta nakon upisa pisalo session time out..luda sam |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imam osjecaj da ces se obradovati kad konacno uspijes da rijesis problem. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ne mislim bas tako, cak naprotiv ja mislim da su me zbog neceg diskvalifikovali kad me nema, samo ne znam kako to da znam jer nikakvog nacina nema da se to provjeri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ne znam zbog cega bi te diskvalifikovali,osim ako si na svoje ime podnijela vise aplikacija,sto ne vjerujem da jesi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa jeste,ne znam sta je gore ,to da vidis da nisi odabran ili to da ne mozes da pristupis informacijama.Vjerovatno ovo drugo. Ja sam prvi put aplicirao za dv2017 te iako sam se poprilicno informisao o mnogim detaljima vezano za DV,stvarno mi je nejasno to sto se tebi desava.Mozda neko od iskusnijih i bolje informisanih forumasa moze da ti kaze nesto vise.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rekoh i ranije, američka ambasada je maksimalno izreklamirala tako da se dosta ljudi prijavilo, makar u cg.
Tako da očekujte da će dosta ljudi koji su izvučeni odustati jer su se prijavili reda radi pa će ove godine vize dobiti i oni sa najvećim brojevima. Moja prognoza ![]() Ništa, nadajmo se da Trump pobijedi i da kao miljenik Evrope, za vanevropske zemlje smanji broj izvučenih na minimum a za Evropske da poveća ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Republikanci su ionako voljni da se DV ugasi. |
![]() |
Tags |
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |