![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Intervjui - 2014 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I mene zanima za drzavljanstvo i izvod iz maticne.
plus zanima me da li nam trebaju neki dokumenti od osobe kod koje idemo. ja idem kod rodjene sestre, da li nam treba njen izvod primanja itd???? |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav evo malo iskustva sa mog intervjua koji je bio 15.07. sto se tice drzavljanstva nismo nosili, potvrdno pismo rodjaka i IZVOD treba.Dosli rano u BG bilo nas je dosta ispred ambasade uglavnom turisticke i studenti oko 8,30 izasao je jedan iz obezbedjenja nosi papir sa zakazanim intervjuima prvo je prozvao osobe koji imaju zakazan intervju u 9,00 a potom nas koji smo u 9,15 rekao nam da stanemo sa druge stane ubrzo je dosao drugi redar pozvao nas sproveli nas i uputili kod cuvenog Tome usli dobili broj i seli da cekamo islo je poprilicno brzo Sav intervju smo obavili na srpskom posto sam sa engleskim slabiji konzul kaze nije problem moze i na srpskom tako da mi je laknulo svi na salterima besprekorno smireni i nasmejani predali papire zadrzali originale o neosudjivanju izvode svedocansta kopirali i vratili mi originale 2 slike i platili po 330$ za mene i zenu.Rekli nam da dodjemo u 14h na glavni razgovor mi smo otisli ulicu nize do jednog kafica popili kaficu prosetami malo nesto jeli i oko 13,40 dosli pred ambasadu prozvali nas odma smo otisli na intervju koji je opet bio na srpskom klasicna pitanja koliko puta smo igrali,kod koga idemo koji grad itd...posle par minuta pozeleo nam srecan put i puno srece preko bare izsli smo tad jos nisam verovao tek kad sam seo u autobus dosao kuci cekali me moji najblizi kad su culi odma se uzele case da se nazdravi popilo se malo i sutradan odma krenuo u prikupljanje iformacija jos uvek se sredjuju utisci i ceka se trenutak kad cemo da poletimo.Puno srece svima koji cekaju intevju.
Last edited by pedjolino; 20.07.2014 at 20:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja bih izvadio sveziji izvod iz maticne knjige rodjenih za svaki slucaj (brzo se vadi u opstini) - osim ako je neko od clanova foruma imao iskustva gde je nosio stariji izvod iz maticne knjige a da mu nisu pravili pitanje. Izvod iz drzavljanstva ne treba (nije navedeno ni na http://travel.state.gov/content/visa...documents.html , a i pasos bi trebao da ti bude dovoljan "svedok" o tvom drzavljanstvu). Moja supruga i ja imamo intervju isto ove nedelje, puno srece! |
|
|||
|
|||
![]()
da li ce nas konzul popreko gledati ako smo nezaposleni???? (moze da misli da sam nesposobna, kad se nisam snasla u srbiji kako bi se snasla u tudjoj zemlji)...
ja sam zavrsila fakultet i imam samo 1 godinu radnog staza u knjizici a imam 30 godina. na racunu u banci imam 2000 E. Da li znate da li mi nezaposleni teze prolazimo na intervjuu? pritom idem kod sestre u Kaliforniju koja ima solidan posao. |
|
|||
|
|||
![]()
Ne to sto si nezaposlena nema nikakve veze, ti se kvalifikujes preko skole ostalo je nebitno.Zaposlenje i veze gledaju kad apliciras za drugi tip vize..To sto imas sestru u Kaliforniji je veliki plus
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sta da ti kazem ja sam laksi invalid pa mi nisu pravili ama bas nikakav problem doduse radim i sad dok neotputujem nema mesta za brigu veruj mi nas nisu ni pitali koliko imamo na racunu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hvala vam puno na odgovoru,ulepsali ste mi dan...
danas sam pala u depresiju kad sam citala iskustvo nekog momka sa ovog foruma, mislim Mare da se zove (kako su ga navozali za onaj formular I 134....on je prvo rekao da radi na crno i na kraju je izvisio....) i tako mi padne na pamet da li to sto sam nezaposlena moze da me dokrajci na intervjuu...citav dan sam u bedaku... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zelim ti svu srecu ovog sveta i da ti zelena karta omoguci sve sto nisi mogao da dobijes bez nje ![]() RAdujem se kad vidim da se jedan slucaj zavrsi uspesno, posle skoro godinu i po golgote, cekanja i neizvesnosti. Sad polako kondicione pripreme pa na startnu liniju ![]() Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
jel moze neko da mi kaze kakvo je to potvrdno pismo rodjaka koje se pominje u prethodnom postu...
ili da me uputite na kom delu foruma ima vise reci o tome? poste idem kod sestre zanima me koje papire treba ona da mi salje. hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Nije važno da li je od rođaka ili ne, mnogi od nas nemaju rođake u Americi.
Bilo je o ovome reči na forumu, čak i u samoj temi, pročešljaj malo.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |