![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Puno je razocarenja u ovoj drzavi, bukvalno ne zna se sta je gore. Zato smo svi ovde, gledamo svetlo na kraju tunela i nadamo se da ce sreca biti na nasoj strani da bas mi do njega dodjemo. U mom slucaju niko ne zna da cu se prijaviti na zelenu lutriju. To je moja odluka. Ovo ce biti moja prva prijava. Znam da je nemoguce da svi budu izvuceni ali zelim svima srecu i nadam se da ce svako od nas da li sada ili u nekom narednom izvlacenju doci do cilja. Neko pre, neko kasnije ali cilj nam je jedan i dolazimo do njega! Srecno svima jos jednom
|
|
||||
|
||||
![]()
srecno svima, meni ce ovo biti `100-ti x`, ali kod mene nema vise nadanja i uzbudjenja kao pre....
navika je cudna stvar ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav narode evo jedne stranice gdje se izbacuju korisne informacije o lutriji stranica je na fb . https://www.facebook.com/Green-Card-...5046/timeline/
i da na ovoj stranici su objavili juče IT'S OFFICIAL!!!! DV-2017 STARTS TOMORROW !!! DV 2017 Program: Online registration for the DV 2017 Program begins on Thursday, October 1, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 3, 2015 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-4). SRETNO SVIMA PA I MENI ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Konačno zvanična informacija. Baš su se ušutili ove godine ☺.Wish you all good luck or broke the leg( ako nekog tjera maler) 😛!
|
|
|||
|
|||
![]()
meni nije jasno gdje ste to procitali kada krece lutrija jer na onom njihovom situ nema jos 2017 nigdje ja samo vidim 2016
|
|
||||
|
||||
![]()
Veliki pozdrav svima na forumu i puno srece na izvlacenju za DV2017.
Ove godine se supruga i ja prijavljujemo po prvi put...ona ravnodusna...kao, a ja entuzijasta. |
|
||||
|
||||
![]()
Na drugoj temi messerschmitt je postavio FB link - https://www.facebook.com/Green-Card-...5046/timeline/
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako sam dobro vidio iz zvanicnog upustva jedina promjena u odnosu na proslu godinu je ta sto slika ne mora biti striktno samo 600x600 nego moze od te velicine pa do 1200x1200. Ostala pravila i polja su ista kao i prije. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu..
|
|
|||
|
|||
![]()
Kada udjem da se prijavim da dobijem onaj broj izbacuje mi ovo stalno
entered is not valid. Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
To je konfirmacijski kod za provjeru onih koji su dobitnici za 2016 godinu koji su izvučeni a da bi to provjerio trebao si aplicirati 2014 godine .. Sad moraš čekati za 2017 godinu prijave će ići ubrzo možda i danas kad ispuniš prijavu dobićeš kod i onda poslije tamo ćeš moći provjeriti situaciju ali tek ja mislim u martu iduće godine ...
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |