ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 05.05.2016, 00:27
mustafa mustafa je offline
Član

Datum prijave: 04.05.2016
US lokacija: vidicu
YU lokacija: bih
Nepromenjeno

hvala na odgovoru, stvarno cijenim to, ako ne poludim ovih dana vala necu nikad
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 00:35
dejan1990 dejan1990 je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2015
Nepromenjeno

veruj mi, 99% ljudi sa ovog foruma bi se rado prihvatila tvoje ludosti i brige
tako da, uzivajte u dobitku, jeste da iziskuje mnogo para, ali mislim da je vredno da se ove godine maksimalno iscimas, pozajmis pare, prodas kola, dedovinu ili sta vec imas, pa da sutra mozes da kazes da si svojoj porodici obezbedio pristojnu buducnost.
Sansa da te izvuku je nekih 1,5% recimo, a sansa da izvuku i tebe i zenu je 0,01%. Nemoj propustiti takvu ludu srecu
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 00:39
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mustafa Prikaz poruke
e sad posto sam u skripcu s parama jel mogu nekako saznati koliko vremena imam da prikupim dovoljno para i dali trebamo da uplatimo obje vize, jer citao sam kuguar mi je rekao da mi trba za vize 500 dolara plus karta 500 znaci 1000 po osobi, to znaci ja i zena i 5 djece treba mi 7000 za jednu vizu i jos sedam za drugu. jeli tako ili se mozemo provuci s jednom mada je i to previse
Brate, ako odustaneš, pašćeš u mojim očima. Trenutno si moj heroj, em petoro dece, em želja da odete... Em dva dobitka... Ne odustaj...

Kad znam kakav ja strah imam zbog dvoje, mogu misliti kako je tebi...
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 00:59
zeleni1122 zeleni1122 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.03.2010
US lokacija: Outer Banks.NC
YU lokacija: zagreb
Nepromenjeno

Citat:
e sad posto sam u skripcu s parama jel mogu nekako saznati koliko vremena imam da prikupim dovoljno para i dali trebamo da uplatimo obje vize, jer citao sam kuguar mi je rekao da mi trba za vize 500 dolara plus karta 500 znaci 1000 po osobi, to znaci ja i zena i 5 djece treba mi 7000 za jednu vizu i jos sedam za drugu. jeli tako ili se mozemo provuci s jednom mada je i to previse

znam da je tesko i da je proces koji traje.

mi smo sve to prosli, cak i sa jednim malim djetetom je bilo tesko. tri puta smo se selili u prvoj godini, treba puno para za pocetak. moras kupit auto jer javni prijevoz u vecini gradova je sranje( osim u DC, New York itd.) onda ti treba bar jedno 3-4 sedmice da dobijes SSN da mozes izvadit vozacku, i da mozes naci posao. Ispocetka se radi sve zivo, moj savjet je da probate nekog naci ko ce vam pomoci ispocetka. zivjeti u hotelu, naci relativno dobar smjestaj bez creditnog rejtinga iliti credit score je nemoguce.

sve u svemu isplati se.

zena, dvoje djece i ja trenutno zivimo u charlotte NC, radim posao koji volim sa CCNA certifikatom za internet providera. kupili smo kucu u super naselju sa dobrim skolama( jako bitne su dobre skole za nasu djecu) tri auta itd.

da je zivot ovdje idealan bas i nije.

fali puno familija u hrvatskoj, smeta ti neka americka sranja, ponasanje nekih odredenih grupa, ali u usporedbi sa stanjem kuci je nebo i zemlja.

mnogi nasi ljudi voze kamione ili rade po fabrikama i fino zive.

nadam se da sam ti bar malo dao informacija kako sta ovdje funkcionira.

ako imas nekih pitanja, slobodno pitaj
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 01:00
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
moj broj je 2017eu000004??
zenin 2017eu00006???
Moj ti je savet sledeći:

Ako vam odgovara da odete što kasnije, nastavite proces sa ženinim brojem (2017eu00006???). Ne žurite sa slanjem DS260, jer što pre pošaljete, pre stižete na red. Ako pošaljete krajem jula meseca možete da razvučete recimo negde do januara. Ako pošaljete septembra stižete na red negde u martu 2017 godine. Tako da što se rokova tiče to može da se razvuče sasvim fino, i za to ne brinite.

E sad što se para tiče, dejan1990 ti je fino naveo početne troškove i dao dobar predlog da prvo odeš ti! U slučaju da se odlučite za to morali bi da nastavite prijavu sa tvojim brojem (jer nosilac mora prvi da uđe u SAD).

Od intervjua dakle imaš nešto manje od 6 meseci da odeš. I tu možeš da "uštineš" mesec-dva ako baš bude frka.
Dakle skupljaj najpre novac za ove početne troškove (vize, lekarski, dokumenta + 1 avionska karta za tebe).
Za dalje, ukoliko si zaposlen, podigni kredit i lepo za prvu godinu odvoj od samog kredita za rate, a za sledeću ćeš veruj mi tamo preko bare zaraditi.

Kreni tamo da radiš i za 2-3 meseca dočekaj ženu i decu.

Ima još opcija svakako, ali polako, odleži malo sa ovom vešću pa ćemo i to pretresti. Svakako ne treba da odustaješ jer način uvek može da se nađe!

I na kraju još jedno pitanje... Da li ste prilikom prijave na lutriju i ti i žena u svojim prijavama naveli ono drugo i naravno decu?

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 03:38
Djordje001 Djordje001 je offline
Drug član

Datum prijave: 30.09.2012
Nepromenjeno

hahahahah ArminC1888 bari mu tetku,mozda ti sredi neku kombinaciju hahahhaa,ti sa petoro dece nema sta da razmisljas ovo ti je zivotna sansa,ako neams love dizi neki kredit i brisi i ne vracaj se nema tu sta da razmisljas,samo vozi
Čl
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 03:53
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

Mustafa cestitke stvarno ovo je bas cudo..
Ako uspes sa parama da se skrpis, najisplativije ti je da vozis kamion jer ces najbrze zaraditi pare pa posle 6 meseci dovedes zenu i decu.
ALI u startu znaj da i ako bi se odlucio za kamion, budi svestan da ces prvih mesecipo cekati svu papirologiju od soc broja pa do dozvole za auto pa PERMIT za kamion, pa jos jedno 5 6 nedelja obuka za kamion, tako da ces realno 3 meseca raditi i zaraditi pare pre njihovog dolaska...znaci ovo ti je opcija ako bi se za kamion odlucio..skola je oko 2000$

U svakom slucaju dobro se informisi oko svega na forumu, svaku temu detaljno analiziraj i pitaj sta te zanima.

Koliko su ti stara deca?
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 07:14
Kicki's Avatar
Kicki Kicki je offline
Član

Datum prijave: 29.04.2016
Nepromenjeno

Citat:
KAo prvo cestitam dobitnicima. evo ja da javim da sam nakon x pokusaja uspio da provjerim za sebe i da sam selected, dok za suprugu sam uspio iz prve i ona je takodje selected dali je to luda sreca ili je greska zbog guzve na serveru
Sjajno! Čestitam od srca! Neverovatna sreća!

Iako se u ovom času sve oko odlaska čini nemogućim, skupim, komplikovanim, razložite "problem" na manje delove i onda kada jedno po jedno budete rešavali, biće lakše i jednostavnije. Za sve postoji rešenje, samo napred! Mi ćemo ovde da vas bodrimo, i ženu i tebe, i svo petoro dece!

Bravo i samo napred!!
Staro 05.05.2016, 07:59
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
I na kraju još jedno pitanje... Da li ste prilikom prijave na lutriju i ti i žena u svojim prijavama naveli ono drugo i naravno decu?
Uf, dobro pitanje, nadam se da je odgovor potvrdan. Ajd da se javi mustafa sto pre...
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 08:14
rades7 rades7 je offline
Član

Datum prijave: 30.12.2015
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
KAo prvo cestitam dobitnicima. evo ja da javim da sam nakon x pokusaja uspio da provjerim za sebe i da sam selected, dok za suprugu sam uspio iz prve i ona je takodje selected dali je to luda sreca ili je greska zbog guzve na serveru
Cestitam i naravno kad vec imate toliko srece, ni ne pomisljaj sada da odustajes od ovog procesa. Kredit i jednu godinu se namuci ljudski, kasnije ce biti sve bolje...od srca vam zelim da uspijete.
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja