![]() |
|
|
|||||||
| Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ne moras zuriti da posaljes DS, dok ti ne stigne pasos procitaj natenane prva tri podforuma
a za izvod sam pitala da li pise ime oca? Ako ne pise nista za njegove podatke-verovatno je i to moguce, pretpostavljam da ni ne treba da ih unosis u DS.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima....
izvucen sam na lutriji i interesuje me vise informacija o formularu za apliciranje koji treba da se popuni pre odlaska na razgovor u ambasadi...nisam mogao da otvorim dokment od jednog clana sa prevedenim formulaom, pa me interesuje ko moze malo vise da mi isprica o tome,hvala ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|
|||
|
|||
|
Jedno pitanje vezano za samo slanje DS260... To je prvi korak koji radim nakon saznanja da sam SELECTED? Do kad imam fore da ga posaljem, posto mi odgovara da ga posaljem sto kasnije, i da li taj datum slanja ima neke veze sa mojim CN-om, koji je 10 000, tj da li to znaci da moram da ga posaljem ranije?
|
|
|
|||
|
|||
|
I ja bih voleo da saznam odgovor na to pitanje?? Do kada može da se čeka sa slanjem DS-a?? Unapred zahvalan..
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Molim za jednu pomoc oko formulara kako za decu posto mi je cerka djak osnovne skole kako sad u vezi nje da popunim skolovanje jer ona ide u u skolu ali nikako ne mogu navesti od do!?Znaci mogu upisati datum skolovanja ali ne mogu SAVE zato sto nema kraj skolovanja.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Oprostite doslo je do zabune izmedju mene i supruge tek sad sam i ja video a ona je mene pogresno obavestila
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
bitno je samo da se sve uradi tacno i na vreme... nama je uzelo sate za cetiri forme, sistem nas je izlogovao svaki put kad na jednoj stranici provedemo malo duze vremena - na pola ne moze da se sacuva a kad izloguje, sve mora ponovo... valjda oni znaju razlog zasto su to tako uradili iskreno, lakse je bilo nama onomad da popunjavamo papirne formulare, nego ovo...
|
![]() |
|
|