![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Da je on nosioc bili biste obavezni da je prijavite bez obzira dali ide sa vama, u slucaju kad ste vi nosioc prijave nisam siguran. Imate u uputstvu za prijavu objasnjenje, nekako imam osecaj da mora biti prijavljena ali sigurno ne mora ici niti ucestvovati u interview...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pravilo je jasno: "Be sure to include ... all living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you."
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, upravo tako, to je i napisano u poslednjem delu teksta koji sam naveo u poruci iznad.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
ljudi zna li neko sta je sa sajtom........Down for Maintenance!.......vec 2-3 dana
|
|
|
|||
|
|||
|
Nadam se da će uskoro Down for Maintenance! biti uklonjeno. Koliko je u obavezi u formularu navesti 8e. District/County/Province/State? Može li polje biti neispunjeno, jer ono što bi trebalo biti ispisano je verovatno okrug kome potpadamo? Bojim se da je to beznačajno, shodno tome da će koverat pristići i bez toga ukoliko bude izvlačenja, zar ne?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ove godine zelimo da apliciramo ja i devojka. Zanima me ako izvuku jednog od nas, i u medjuvremenu mi se vencamo, jel ce biti uvazena viza i drugom, ili moramo biti u bracnoj zajednici pa tako aplicirati? Hvala unapred
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam nedavno diplomirao, međutim zvanična dodjela diploma bude tek negdje početkom novembra. Ja sada npr mogu dobiti uvjerenje o diplomiranju međutim univerzitet tek u novembru zvanično dodjeljuje diplome. Da li da ovu diplomu navodim u svojoj prijavi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da. Taj papir je validan dokumenat, ima vrednost kao i sama diploma. Ja sam se na osnovu toga zaposlila i tako su mi u Pravnoj službi rekli. Srecno!
|
|