![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.80, ali je opet previse, lagano i tiho nam cijene dizu a mi i ne primjecujemo @kaneolopa-hvala na pojasnjenju oko mlijeka i djusa ![]() ne mogu da vjerujem da nemaju guste sokove 100% ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pazi ja sam od "gustih" sokova do sada samo nasla klasican orange juice sa pulupom i to je najbilize shto sam nashla... ovo se ostalo je...strasno npr V8 mango/breskva sok koji je samo onako ... ko boja i veshtacki ukus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imam osjecaj da je tamo poprilicno tesko se zdravo koliko-toliko hraniti, sve je manje vise puno aditiva, zasicenih masnoca, vjestackog ovog i onog. Ako hoces zdravo to je onda skupo poprilicno meni se cini |
|
|||
|
|||
![]()
Jos jedna jako jako bitna stvar.. sve namirnice imaju nesto sto se zove Nutrition Facts i to onako velikim slovima napisano tu je navedeno koliko ima masti, soli, karbonata i ostalog odredjena namirnica... ali to je po serving size npr jedna casa soka
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Generalno, sigurno postoji nacin zdrave ishrane ovde. Recimo, ja sam ubedljivo najdeblji muskarac u mom kvartu. Uopste se ne salim, ali ja u Lincoln Park i Lakeview nisam video deblje ljude. Tacnije, vecina su po meni neuhranjeni...tj...previse mrsavi. Pored toga sam drugi po redu sto se debljine tice u firmi. I gledam te svoje kolege, niko od njih ne kuva, jedu stalno po restoranima neke hamburgere i sendvice...i lepo su mrsavi. Naravno, vecina njih ide na trcanje, mada opet...ja da tako jedem i trcim, opet bih bio debeo.
Stvarno sam dobio komplekse debljine ovde u Americi. Chicago je navodno grad najdebljih ljudi, a svi mrsavi....osim crnaca, oni umeju da budu onako bas nagojeni ko u filmovima. Mozda se zbog njih taj prosek digao, ne znam.....ali su belci mrsavi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() evo nesto da te nasmeje http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI |
|
|||
|
|||
![]()
Sto se sokova tice oni jeftiniji (oko 1$ za kutiju) su pravo djubre.
Mi smo pili neki passion fruit i placali smo 2.50$ kutiju od pola galona(ne secam se proizvodjaca) i bio je vrh. Sto se corn sirupa tice tacno je da je glavni sastojak skoro svega, a sto se mene tice njihovi slatkisi i nisu nesto (osim M&M's...mljac) Jedna interesantna situacija se desila kada sam u NYC u Astoriji nabasao u nekom brazilskom supermarketu koji nam je bio preko puta na sirup proizvodjaca GRADINA - Krusevac. Bio je sok od maline u pitanju. Naravno cena je bila u skladu sa uvoznim artiklom... Bilo je tu i jos par proizvoda... ![]()
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Vala ja sam mislila da u Americi mozes imati komplex od svega osim debljine
![]() corn sirup jeste bas kao sto kazete u skoro svim stvarima, cula sam da ga stavljaju i u coca colu. I opet se vracam na problem, da sve sto je zdravo tj.bez silnih aditiva, je vjerovatno skuplje. Cini se da je Evropa za Ameriku po tom pitanju raj |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fora je da eto svega zivoga mozes pronaci ja u mojoj maloj prodavnici na uglu imam cak i napolitanke iz krasha.. nekeda zaluta eurokrem i euro blok... naravno oko 2.5 dolara je pakovanje ali shta da radim. Shto se tice slatkisha pa brale nisi ti otkrio glavne njihove slatkishe... imaju oni da se unezverish toga... o slanishima da i ne pricam. Naravno ja se ne mogu navici na to da nema mars cokoladica... to je jedino shta nemaju a imaju mars fabrike. Samo jedno malo upozorenje... snickers cokoladice su proglashene najozloglasenijim cokoladicama koje se trenutno pro u US upravo zbog kolicine kalorija koje sadrze a na strani pishe Nutrition fact za dva zalogaja a ne za celokupno chudovishte. |
![]() |
|
|
![]() |