ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 24.11.2010, 13:48
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=wrath:of:the:lich:king;19803]Ne znam da li su medju najbrojnijima ali ima ih dosta u Detroitu, Michigan[/QUOTE]

Hvala, mislio sam generalno na brojnija mesta bez vaznosti gde je tacno najbrojnija.
Staro 24.11.2010, 21:59
morison_tz morison_tz je offline
Član

Datum prijave: 19.11.2010
US lokacija: Houston TX
YU lokacija: Tuzla BiH
Nepromenjeno

Hvala na ovim inf. ali volio bih znati konkretnije cijene stanova u ovim dijelovima Katy, Woodland ili nekom tako malo pristojnijem mjestu za porodicu. Napomenuli ste da bi medicinska struka poprilicno dobro prosla sto mi je drago, supruga je pediatar i ima dip defektologa, dok ja imam masinsku skolu, ali meni nije problem raditi bilo koji posao, e htio bi da znam konkretnije kako idu satnice za ove struke i kako za zdravstveno osiguranje (imamo cetverogodisnje dijete) dali to zavisi od firme u kojoj radfis ili...
Staro 25.11.2010, 02:29
blisk blisk je offline
Član

Datum prijave: 30.06.2009
US lokacija: SF Bay Area
Nepromenjeno

pogledaj [URL="http://www.craigslist.org"]www.craigslist.org[/URL]

tamo ces naci konkretne cijene stanova, a i dosta ponuda za posao...
01/04/10 - viza
06/10/10 - ulazak u USA
Staro 25.11.2010, 16:59
necko1 necko1 je offline
Član

Datum prijave: 13.12.2009
US lokacija: Texas, Houston
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Pozdrav, da jos malo pojasnimo u vezi Houstona .Houston ,divno mesto za novi pocetak(moje misljenje)grad koji je cetvrti po velicini u USA,ogroman grad koji se prostire do okeana jer Galviston je skoro sastavni deo Houstona zato je veoma tesko pricati o cenama stana jer sve zavisi u kom delu grada cete naci posao (zato sam i napisao da se cene stanova krecu od 300 do 5000$).Morisone tz, za vas i vasu porodicu najbolje je da se u pocetku drzite poznatijih ulica po meni Westheimer Road ,(zasto) skoro najduza ulica u Houstonu u kojoj postoji kakav takav prevoz,(jer jedno da shvatite Houston nije kao ostali gradovi u USA, tamo gotovo da nema ljudi koji hodaju ,jure taksi ,guzve na ulici kao u New York-u)tamo ljudi zive tako sto od kuce kolima odu na posao, kolima u prodavnicu, kolima kod prijatelja, kolima ,kolima kolima ,pogledajte sajt i pri kraju strane imas delove grada u Houstonu pa ti izaberi stanove i delove grada koji ti se svidjaju, [url]http://houston.condo.com/ApartmentsForRent.aspx[/url] .Bezbednost , Houston je relativno bezbedan kraj nema klasicnih cetvti sa crncima u kojima hara kriminal kao u drugim delovima USA .u Houstonu 60% su meksikanci 20% belci 20% crnci, relativno miran Grad normalno kriminala ima ali to nije onako kako se to misli odavde i ljudi koji nisu bili u Houstonu ili u Texas-su ... ali to ne bi trebalo da te brine ili vas brine jer verovatno ti ili vi necete da se krecete u takvim krugovima .Houston, mentalitet ljudi koji zive u Houstonu i celom Texasu je drugaciji i zivi se sporije nego u drugim delovima USA(sto meni odgovara i godi ). Zdravstveno osiguranje o tome se dosta pisalo na ovom forumu pa ces verovatno lako da pronadjes. Dragi prijatelji svi vi koji mislite da idete i zivite u Houstonu ako mene pitate ja sam za ali jos nesto da znate da u Hjustonu u toku godine postoji ogroman vremenski period u kome je vlaznost vazduha veoma velika tako da to moze nekome da izazove i zdravstvene probleme ali kada se naviknete sve je ok , ja planiram da se vratim u USA i za mene postoji samo jedno mesto i drzava u USA gde cu da se vratim a to je Texsas i Houston.:obrva:
Staro 25.11.2010, 17:16
TheNenad's Avatar
TheNenad TheNenad je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2009
YU lokacija: True north of Serbia
Nepromenjeno

[QUOTE]According to the U.S. Census 2000, the racial makeup of the city was 49.3% White (including Hispanic or Latino), 25.3% Black or African American, 0.4% Native American, 5.3% Asian, 0.1&% Pacific Islander, 16.5% from other races, and 3.2% from two or more races. [B]37%[/B] of the population was Hispanic or Latino of any race.[/QUOTE]
Izgleda da ilegalna emigracija radi svoje :naughty:
DV2015 - Has not been selected
DV2016 - Has not been selected
DV2017 - Has not been selected
Staro 29.11.2010, 20:14
morison_tz morison_tz je offline
Član

Datum prijave: 19.11.2010
US lokacija: Houston TX
YU lokacija: Tuzla BiH
Nepromenjeno

hvala puno necko1 na ovom odg, bas mi je trebalo da mi neko ovako opise sta, kako i gdje.. Sto se tice linka u postu mnogo mi je bio od pomoci i dao mi uvid u cijene stanova i mogu da kazem da sam prijatno iznenedjen cijenama. Hvala jos jednom.
jos nesto, dobro bi dosle bilo kakve informacije sto mislis da bi trebalo znati u vezi Houston-a. Puno hvala jos jednom.
Staro 23.12.2010, 19:15
Aj Jovo nanovo Aj Jovo nanovo je offline
Član

Datum prijave: 23.12.2010
Nepromenjeno Severna Virdzinija

Pozdrav!

Da li neko ima informacija kako je u Northern Virginia? Konkretno mesto je Little River Turnpike, Annandale, VA.

Hvala unapred!
Staro 27.01.2011, 20:03
desolution desolution je offline
Član

Datum prijave: 27.01.2011
Nepromenjeno predlog..

da li biste mogli da mi preporucite neki grad u USA gde je otprilike toplo preko cele godine i da nije mnogo skupo za zivot.. Hvala unapred :==D:
Staro 27.01.2011, 20:29
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=Aj Jovo nanovo;20083]Pozdrav!

Da li neko ima informacija kako je u Northern Virginia? Konkretno mesto je Little River Turnpike, Annandale, VA.

Hvala unapred![/QUOTE]

Pa da si pit'o za Triple Creek, Nebraska, pa ajde, al ovako... :udri:
Staro 27.01.2011, 20:44
milelj milelj je offline
Drug član

Datum prijave: 31.08.2009
Nepromenjeno

[QUOTE=desolution;20630]da li biste mogli da mi preporucite neki grad u USA gde je otprilike toplo preko cele godine i da nije mnogo skupo za zivot.. Hvala unapred :==D:[/QUOTE]

Definisi skupo za zivot...

Da ne duzim, Kalifornija duz obale je sa takvom klimom (San Diego, pa do San Franciska).

A definisi sta ti smatras mestom skupo za zivot. Ljudi kazu da je NYC jako skup za zivot, pa mi nekako zivimo u predgradju... I ne mogu reci da je ne znam koliko skupo... Ne trebaju ti kola, urbana sredina, prevoz odlican, cim izadjes napolje, do prodavnice, teretane, bilo cega mozes peske. Meni je to super... I to mi je mnogo bolja kombinacija nego da placam stan duplo manje, recimo u predgradju Denvera (koji mnogo volim, nemam nista protiv Denvera, samo navodim primer) gde u najblizu prodavnicu ides kolima, teretanu, da moras kolima do posla, pa da placas parking itd... Tako da sa neke druge strane, meni bi Denver bio manje pogodan za zivot...

Pravila pisanja