![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=wrath:of:the:lich:king;19803]Ne znam da li su medju najbrojnijima ali ima ih dosta u Detroitu, Michigan[/QUOTE]
Hvala, mislio sam generalno na brojnija mesta bez vaznosti gde je tacno najbrojnija. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na ovim inf. ali volio bih znati konkretnije cijene stanova u ovim dijelovima Katy, Woodland ili nekom tako malo pristojnijem mjestu za porodicu. Napomenuli ste da bi medicinska struka poprilicno dobro prosla sto mi je drago, supruga je pediatar i ima dip defektologa, dok ja imam masinsku skolu, ali meni nije problem raditi bilo koji posao, e htio bi da znam konkretnije kako idu satnice za ove struke i kako za zdravstveno osiguranje (imamo cetverogodisnje dijete) dali to zavisi od firme u kojoj radfis ili...
|
|
|||
|
|||
![]()
pogledaj [URL="http://www.craigslist.org"]www.craigslist.org[/URL]
tamo ces naci konkretne cijene stanova, a i dosta ponuda za posao...
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, da jos malo pojasnimo u vezi Houstona .Houston ,divno mesto za novi pocetak(moje misljenje)grad koji je cetvrti po velicini u USA,ogroman grad koji se prostire do okeana jer Galviston je skoro sastavni deo Houstona zato je veoma tesko pricati o cenama stana jer sve zavisi u kom delu grada cete naci posao (zato sam i napisao da se cene stanova krecu od 300 do 5000$).Morisone tz, za vas i vasu porodicu najbolje je da se u pocetku drzite poznatijih ulica po meni Westheimer Road ,(zasto) skoro najduza ulica u Houstonu u kojoj postoji kakav takav prevoz,(jer jedno da shvatite Houston nije kao ostali gradovi u USA, tamo gotovo da nema ljudi koji hodaju ,jure taksi ,guzve na ulici kao u New York-u)tamo ljudi zive tako sto od kuce kolima odu na posao, kolima u prodavnicu, kolima kod prijatelja, kolima ,kolima kolima ,pogledajte sajt i pri kraju strane imas delove grada u Houstonu pa ti izaberi stanove i delove grada koji ti se svidjaju, [url]http://houston.condo.com/ApartmentsForRent.aspx[/url] .Bezbednost , Houston je relativno bezbedan kraj nema klasicnih cetvti sa crncima u kojima hara kriminal kao u drugim delovima USA .u Houstonu 60% su meksikanci 20% belci 20% crnci, relativno miran Grad normalno kriminala ima ali to nije onako kako se to misli odavde i ljudi koji nisu bili u Houstonu ili u Texas-su ... ali to ne bi trebalo da te brine ili vas brine jer verovatno ti ili vi necete da se krecete u takvim krugovima .Houston, mentalitet ljudi koji zive u Houstonu i celom Texasu je drugaciji i zivi se sporije nego u drugim delovima USA(sto meni odgovara i godi ). Zdravstveno osiguranje o tome se dosta pisalo na ovom forumu pa ces verovatno lako da pronadjes. Dragi prijatelji svi vi koji mislite da idete i zivite u Houstonu ako mene pitate ja sam za ali jos nesto da znate da u Hjustonu u toku godine postoji ogroman vremenski period u kome je vlaznost vazduha veoma velika tako da to moze nekome da izazove i zdravstvene probleme ali kada se naviknete sve je ok , ja planiram da se vratim u USA i za mene postoji samo jedno mesto i drzava u USA gde cu da se vratim a to je Texsas i Houston.:obrva:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE]According to the U.S. Census 2000, the racial makeup of the city was 49.3% White (including Hispanic or Latino), 25.3% Black or African American, 0.4% Native American, 5.3% Asian, 0.1&% Pacific Islander, 16.5% from other races, and 3.2% from two or more races. [B]37%[/B] of the population was Hispanic or Latino of any race.[/QUOTE]
Izgleda da ilegalna emigracija radi svoje :naughty:
|
|||
|
|||
![]()
hvala puno necko1 na ovom odg, bas mi je trebalo da mi neko ovako opise sta, kako i gdje.. Sto se tice linka u postu mnogo mi je bio od pomoci i dao mi uvid u cijene stanova i mogu da kazem da sam prijatno iznenedjen cijenama. Hvala jos jednom.
jos nesto, dobro bi dosle bilo kakve informacije sto mislis da bi trebalo znati u vezi Houston-a. Puno hvala jos jednom. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav!
Da li neko ima informacija kako je u Northern Virginia? Konkretno mesto je Little River Turnpike, Annandale, VA. Hvala unapred! |
|
|||
|
|||
![]()
da li biste mogli da mi preporucite neki grad u USA gde je otprilike toplo preko cele godine i da nije mnogo skupo za zivot.. Hvala unapred :==D:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Aj Jovo nanovo;20083]Pozdrav!
Da li neko ima informacija kako je u Northern Virginia? Konkretno mesto je Little River Turnpike, Annandale, VA. Hvala unapred![/QUOTE] Pa da si pit'o za Triple Creek, Nebraska, pa ajde, al ovako... :udri:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=desolution;20630]da li biste mogli da mi preporucite neki grad u USA gde je otprilike toplo preko cele godine i da nije mnogo skupo za zivot.. Hvala unapred :==D:[/QUOTE]
Definisi skupo za zivot... Da ne duzim, Kalifornija duz obale je sa takvom klimom (San Diego, pa do San Franciska). A definisi sta ti smatras mestom skupo za zivot. Ljudi kazu da je NYC jako skup za zivot, pa mi nekako zivimo u predgradju... I ne mogu reci da je ne znam koliko skupo... Ne trebaju ti kola, urbana sredina, prevoz odlican, cim izadjes napolje, do prodavnice, teretane, bilo cega mozes peske. Meni je to super... I to mi je mnogo bolja kombinacija nego da placam stan duplo manje, recimo u predgradju Denvera (koji mnogo volim, nemam nista protiv Denvera, samo navodim primer) gde u najblizu prodavnicu ides kolima, teretanu, da moras kolima do posla, pa da placas parking itd... Tako da sa neke druge strane, meni bi Denver bio manje pogodan za zivot... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijavljivanje za Green Card Lottery prije završetka srednje škole | valocean | Stare teme | 7 | 03.01.2014 05:32 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
![]() |