![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Такође. честитке свим добитницима!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
I tako prvi pokusaj je propao cekamo sledeci oktobar mozda cu imati vishe srece
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke svima
![]() ![]() ![]() ![]() Ljudi,ne gubite nadu...izgubis par minuta za prijavu,a pruzis sebi priliku i to kakvu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED ...
Puno srece dobitnicima. Idemo dalje ... |
|
||||
|
||||
![]()
Prvi put sam se prijavio i izvucen sam, takodje cestitke svima koji su izvuceni
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Wow!
![]() Sta bi ovo..Ameri roknuli Bin Ladena pa sad Ujka Sem casti!? ![]() Imam utisak da je 50% ljudi sa ovog foruma izvuceno! Pa, lepo..Srecno ljudi! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Jos jednom sve cestitke srecnim dobitnicima ! ![]() Last edited by nataly; 02.05.2011 at 15:04. |
|
|||
|
|||
![]()
I moj broj je 15xxx
![]() Cestitke svima jos jednom! Ostalima: ne odustajte! |
|
|||
|
|||
![]()
Najpre zelim da cestitam svima koji su izvuceni kao i da vam pozelim mnogo srece u daljem procesu dobijanja viza, a posebno zelim da se zahvalim svim forumasima na objavljenim informacijama koje su nam svima olaksali sve ovo, ljudima koji su postali Amerikanci , a i dalje su uz nas i pomazu nam savakodnevno i naravno administratorima koji odrzavaju ovaj sajt u zivotu. Hvala vam svima, a moram se i pohvaliti :
pa i ja sam sinoc pozeleneo zajedno sa svojom porodicom iz prvog pokusaja. |
|
|||
|
|||
![]()
pitanje za nataly:
Vidim pise da ti je ovo drugi put kako si se prijavila i da si dobila, mozes li mi reci kog datuma si se prijavila prvi put pa te nisu izvukli....? pitam ovo jer sam cesljao forume i video da su uglavno prosle prijave poslate 5. i 6. oktobra... poslao bih ti ovo u nekom inboxu ali steta kada ga na ovom forumu nema.... PS: hvala za add nataly.... ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |