![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,vec dva dana pokusavam da udjem i proverim da li sam izvucen,ali mi ne ide nikako sve mi izbacuje da sam uneo pogresno podatke..Mooolim vas da li postoji neka tabela da je neko izbacio ili slicno sa izvucenim brojevima?? Ne znam kako drugacije da proverim,molim vas ako neko zna neka se javi..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pošaljite DS260 do polovine maja i ako dinamika bude kao prošle godine 90% ćete imati intervju u oktobru. Probajte da se ulogujete ovo je zvanični link , možda je već omogućeno popunjavanje DS260. Na mail ćete jedino dobiti obaveštenje da vam je intervju zakazan 6-8 nedelja pre samog intervjua. Taj e-mailće vas uputiti da podatke o zakazanom intervjua proverite tponovo na E-DV website-u, na kome ste proveravali i da li ste selektovani.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proverite da li vam ispred zareza stoji ime ili prezime. Ako vam stoji ime permutovali ste podatke (prilikom prijave umesto prezimena upisali ime i obratno). Za proveru potrebno je da unesete samo prezime, odnosno ono što vam u potvrdi stoji ispred zareza. Proverite da li ispravno unosite Confirmation Number. Ako ne ide idalje, probajte da kliknete na "zaboravio sam svoj Confirmation Number". Biće potrebno da unesete datum rodjenja i email sa kojim ste se prijavili, i stranica će vam odmah vratiti vaš tačan CN.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu Last edited by Tikica; 05.05.2016 at 17:39. Razlog: Namerno stavjeno u odvojen post, pa neka moderator za koji dan obriše iz teme :) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kuguar, mnogo mi je zao! Od oktobra ponovo!
Dobitnicima cestitam, neka vam je srecno i samo napred! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Milice mico svaka cast...ti ko ja..prvo pa musko.
Kuguar brate...bas mi je zao pogotovo sto imas decu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Šta da se radi, glava gore, život ide dalje. Kao što sam drugima pričao, tako i ja. Nema nazad, samo napred. Za razliku od prvog puta kada sam izgoreo, jer nisam bio selected, sada stvarno shvatam da je ovo lutrija, i da nema nerviranja.mOpuštencija. Ako dođje, došlo je, ako ne dođje, doći će nešto drugo...
Žao mi je naravno svih koji nisu izvučeni po n-ti put, ali mi je najviše žao novajlija. Tačno znam da su neki izgoreli jer su previše očekivali, i na kraju, ovog puta ništa. Prwpoznaće se svi oni, ali shvatiće da, da bi čovek ustao, mora prvo da padne...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]()
Ojha. Evo da se i ja pridruzim velikoj skupini. Cestitam svima koji su dobili, ali cestitam i nama koji nismo....... Ko zna zasto je to dobro. Videcemo.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja jos uvek ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da nismo izvuceni....I danas sam ponovo proveravao CN da kojim slucajem nije doslo do neke promene I da smo izvuceni, medjutim kad ukucam broj, a cini mi se I pre nego sto kliknem za proveru I pre nego sto trepnem na ekranu mi se pojavi HAS NOT BEEN SELECTED
I odjednom se sva nada koja je podgrejavana u predhodnom periodu jednostavo istopi Tada sebi postavim pitanje kolike su stvarno sanse da bas mene izvuku i da li je ralno nadati se I ocekivati da cu bas ja biti izvucen, ocigledno je bar sudeci po komentarima svih Vas koji niste izvuceni da je verovatnoca dosta manja nego sto mi to prizeljkujemo i da u celu ovu pricu treba uci sto hladnije glave i bez preteranih ocekivanja jer to je ipak lutrija i na kraju moze biti zadovoljna samo nekolicina srecnika. Pozdrav i podrska za sve koji nisu izvuceni, a Vama koji ste dobili sansu iskoristite je maksimalno
dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
![]() |