ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 05.05.2016, 17:24
marence86 marence86 je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2016
Nepromenjeno Pomagajte

Pozdrav svima,vec dva dana pokusavam da udjem i proverim da li sam izvucen,ali mi ne ide nikako sve mi izbacuje da sam uneo pogresno podatke..Mooolim vas da li postoji neka tabela da je neko izbacio ili slicno sa izvucenim brojevima?? Ne znam kako drugacije da proverim,molim vas ako neko zna neka se javi..
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 17:30
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tamarica6000 Prikaz poruke
Juce smo saznali da je muz selektovan!! Pozdrav svima....imam pitanje kad bismo trebali doci na red za intervju, broj nam je oko 6700. Da li je to u novembru? Jos jedno pitanje, kada ce moci da se salje ds260? Mi bismo sto pre jer bismo voleli do kraja godine ako bude bilo moguce vec da odemo. I da li oni obaveste na email kad mozes da saljes formular, da li se salje preko njihovog sajta?

Hvala unapred!
Čestitam!
Pošaljite DS260 do polovine maja i ako dinamika bude kao prošle godine 90% ćete imati intervju u oktobru.
Probajte da se ulogujete ovo je zvanični link , možda je već omogućeno popunjavanje DS260.

Na mail ćete jedino dobiti obaveštenje da vam je intervju zakazan 6-8 nedelja pre samog intervjua. Taj e-mailće vas uputiti da podatke o zakazanom intervjua proverite tponovo na E-DV website-u, na kome ste proveravali i da li ste selektovani.

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 17:38
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marence86 Prikaz poruke
Pozdrav svima,vec dva dana pokusavam da udjem i proverim da li sam izvucen,ali mi ne ide nikako sve mi izbacuje da sam uneo pogresno podatke..Mooolim vas da li postoji neka tabela da je neko izbacio ili slicno sa izvucenim brojevima?? Ne znam kako drugacije da proverim,molim vas ako neko zna neka se javi..
Nešto upisujete pogrešno!

Proverite da li vam ispred zareza stoji ime ili prezime. Ako vam stoji ime permutovali ste podatke (prilikom prijave umesto prezimena upisali ime i obratno). Za proveru potrebno je da unesete samo prezime, odnosno ono što vam u potvrdi stoji ispred zareza.

Proverite da li ispravno unosite Confirmation Number.

Ako ne ide idalje, probajte da kliknete na "zaboravio sam svoj Confirmation Number". Biće potrebno da unesete datum rodjenja i email sa kojim ste se prijavili, i stranica će vam odmah vratiti vaš tačan CN.

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu

Last edited by Tikica; 05.05.2016 at 17:39. Razlog: Namerno stavjeno u odvojen post, pa neka moderator za koji dan obriše iz teme :)
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 21:17
milica.mica milica.mica je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2016
Nepromenjeno

Evo i ja da se javim.Prvi put prijavljena, DV 2017 SELECTEEEED!!!Čestitam svim dobitnicima.Žao mi je onih koji nisu izvučeni, više sreće u narednom izvlačenju.
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 21:28
jasmin_nikol jasmin_nikol je offline
Drug član

Datum prijave: 23.09.2011
US lokacija: Čikago... Minesota....gde god nadjemo posao
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Kuguar, mnogo mi je zao! Od oktobra ponovo!
Dobitnicima cestitam, neka vam je srecno i samo napred!
DV2018- ništa, ali biće
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 21:39
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

Milice mico svaka cast...ti ko ja..prvo pa musko.

Kuguar brate...bas mi je zao pogotovo sto imas decu
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 21:50
lafayette's Avatar
lafayette lafayette je offline
Drug član

Datum prijave: 09.10.2012
US lokacija: San Diego
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kuguar Prikaz poruke
Znam da nisam selektovan, lepo sam video, ali mi pokazuje session timeout, sto mi uliva lažnu nadu da nisam dobro video.... Mislim više puta video timeout, pa onda not been selected, pa sad par puta timeout... Teško da će se ćudo desiti, Al šta je tu je :-)
I kod mene isto nekoliko puta session timeout i na kraju HAS NOT BEEN SELECTED. Svima više sreće sledeći put

DV-2017
--------
Prijava: 01.11.2015.

DV-2016
--------
Prijava: 26.10.2014.

DV-2014
--------
Prijava: 10.10.2012.
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 21:58
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

Šta da se radi, glava gore, život ide dalje. Kao što sam drugima pričao, tako i ja. Nema nazad, samo napred. Za razliku od prvog puta kada sam izgoreo, jer nisam bio selected, sada stvarno shvatam da je ovo lutrija, i da nema nerviranja.mOpuštencija. Ako dođje, došlo je, ako ne dođje, doći će nešto drugo...
Žao mi je naravno svih koji nisu izvučeni po n-ti put, ali mi je najviše žao novajlija. Tačno znam da su neki izgoreli jer su previše očekivali, i na kraju, ovog puta ništa. Prwpoznaće se svi oni, ali shvatiće da, da bi čovek ustao, mora prvo da padne...
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 22:46
Jox's Avatar
Jox Jox je offline
Član

Datum prijave: 03.02.2016
US lokacija: Eh, ko to zna?
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Ojha. Evo da se i ja pridruzim velikoj skupini. Cestitam svima koji su dobili, ali cestitam i nama koji nismo....... Ko zna zasto je to dobro. Videcemo.
Reply With Quote
Staro 05.05.2016, 22:58
dekac12 dekac12 je offline
Član

Datum prijave: 01.11.2012
Nepromenjeno

Ja jos uvek ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da nismo izvuceni....I danas sam ponovo proveravao CN da kojim slucajem nije doslo do neke promene I da smo izvuceni, medjutim kad ukucam broj, a cini mi se I pre nego sto kliknem za proveru I pre nego sto trepnem na ekranu mi se pojavi HAS NOT BEEN SELECTED
I odjednom se sva nada koja je podgrejavana u predhodnom periodu jednostavo istopi
Tada sebi postavim pitanje kolike su stvarno sanse da bas mene izvuku i da li je ralno nadati se I ocekivati da cu bas ja biti izvucen, ocigledno je bar sudeci po komentarima svih Vas koji niste izvuceni da je verovatnoca dosta manja nego sto mi to prizeljkujemo i da u celu ovu pricu treba uci sto hladnije glave i bez preteranih ocekivanja jer to je ipak lutrija i na kraju moze biti zadovoljna samo nekolicina srecnika.
Pozdrav i podrska za sve koji nisu izvuceni, a Vama koji ste dobili sansu iskoristite je maksimalno
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja