ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 06.05.2016, 16:41
ekson ekson je offline
Član

Datum prijave: 18.10.2012
Nepromenjeno

sada sam probao izaslo mi je Warning: Session timed out. Pokusacu ponovo kasnije ili sutra mozda.Mozda je neka guzva ,sta li
Reply With Quote
Staro 06.05.2016, 16:54
zdravko80 zdravko80 je offline
Drug član

Datum prijave: 17.03.2011
Nepromenjeno

E sad mi tek ništa nije jasno...

Posle izvlačenja celo veče i sutradan pre podne pisalo mi je Session timed out! Posle podne (sreda 4.5.) i ceo dan 5.5. pisalo mi je HAS NOT BEEN SELECTED! Od jutros ponovo mi stoji Session timed out i evo upravo ponovo sam proverio i dalje mi stoji Session timed out. Sada tek više ništa ne znam!

U međuvremenu drugar mi je javio da prvo nije izvučen, juče mu je ceo dan pisalo Session timed out a od jutros je selektovan i ima broj 41*** (veliki je broj ali je ipak izvučen). Ja sam mu rekao za ovaj forum pa će i on početi da ga prati i ovom prilikom mu čestitam. Izvučen je iz petog puta.

2010 HAS NOT BEEN SELECTED!
2011 HAS NOT BEEN SELECTED!
2012 HAS NOT BEEN SELECTED!
2013 HAS NOT BEEN SELECTED!
2014 HAS NOT BEEN SELECTED!
2015 HAS NOT BEEN SELECTED!
2016 HAS NOT BEEN SELECTED!
2017 Session timed out /HAS NOT BEEN SELECTED!/ Session timed out
Reply With Quote
Staro 06.05.2016, 17:09
Tamarica6000 Tamarica6000 je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SanjaM Prikaz poruke
Draga Tamarica6000, moj savet je da ti uvek baza bude zvanican sajt, preko kog si se i prijavila za lutriju, i na kom si na kraju i proverila rezultat, tu su sva moguca uputstva i samo je potrebno lepo citati i pratiti korake. Postoji odeljak ~If You Are Selected~ i tu se tacno pominje redosled svih radnji koje je potrebno odraditi pre intervjua, kao i sama priprema za intervju. Ovaj forum je sjajan, meni je dosta pomogao, ali zvanicne informacije se nalaze na sajtu.

Draga Sanja, verovala ili ne 2 dana prolazimo kroz zvanican sajt i ovaj detalj nam je promakao...hvala ti puno.
Reply With Quote
Staro 06.05.2016, 18:17
SanjaM SanjaM je offline
Član

Datum prijave: 15.05.2015
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Potpuno te razumem! Evo mozes pogledati ovde! Lepo je opisano i dosta su detaljni, ali polako, imate dovoljno vremena za sve! Srecnooo!
Reply With Quote
Staro 07.05.2016, 04:32
marenko marenko je offline
Član

Datum prijave: 07.05.2015
Nepromenjeno

Sto se tice emigranata. Misljenja nekih ljudi.

https://finance.yahoo.com/news/the-i...193308283.html
Reply With Quote
Staro 07.05.2016, 08:13
Cofi Cofi je offline
Član

Datum prijave: 07.03.2016
Nepromenjeno

5 godina prijava za mene,brata i devojku i nista... jos cetvoro prijatelja igrali i nista i tako iz godine u godinu... sve manje nade imam... sledecu lutriju igram kao bracni par i to je poslednji put...
Reply With Quote
Staro 07.05.2016, 08:35
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zdravko80 Prikaz poruke
E sad mi tek ništa nije jasno...

Posle izvlačenja celo veče i sutradan pre podne pisalo mi je Session timed out! Posle podne (sreda 4.5.) i ceo dan 5.5. pisalo mi je HAS NOT BEEN SELECTED! Od jutros ponovo mi stoji Session timed out i evo upravo ponovo sam proverio i dalje mi stoji Session timed out. Sada tek više ništa ne znam!

U međuvremenu drugar mi je javio da prvo nije izvučen, juče mu je ceo dan pisalo Session timed out a od jutros je selektovan i ima broj 41*** (veliki je broj ali je ipak izvučen). Ja sam mu rekao za ovaj forum pa će i on početi da ga prati i ovom prilikom mu čestitam. Izvučen je iz petog puta
Ima li novih vesti. Jel jos uvek session timed out? Da li je drugaru pisalo Has not been selected kada je rekao da nije prosao?
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 07.05.2016, 08:53
saki78 saki78 je offline
Član

Datum prijave: 31.03.2010
Nepromenjeno

I nama je u jednom trenutku pisalo session timed out ali na kraju ipak ništa. Tri prijave Nekako sam ove godine baš verovala jer suprug i ja igramo 10. put, ali eto.... Mislim da je od mene dosta. Čestitam izvučenima i pozdrav svima.
Reply With Quote
Staro 07.05.2016, 12:53
zdravko80 zdravko80 je offline
Drug član

Datum prijave: 17.03.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture Prikaz poruke
Ima li novih vesti. Jel jos uvek session timed out? Da li je drugaru pisalo Has not been selected kada je rekao da nije prosao?
Da jasno mu je pisalo da nije izvučen HAS NOT BEEN SELECTED! Slućajno je u četvrtak hteo ponovo da proveri i opa pisalo mu je
Session timed out i tako ceo dan... U petak ujutru je ponovo proverio i izvučen je 41***
Meni i danas ponovo stoji i dalje Session timed out... Mojoj devojci koja je takođe igrala od prvog dana pa i danas stoji HAS NOT BEEN SELECTED.
Još neki iz BiH su se javili da im je pisalo HAS NOT BEEN SELECTED a sad Session timed out... Ni jedne godine nisam imao ovoliko "iznenađenja" ... Ja sam se već oprostio od prolaska dalje al ajd sačekaću još malo...

2010 HAS NOT BEEN SELECTED!
2011 HAS NOT BEEN SELECTED!
2012 HAS NOT BEEN SELECTED!
2013 HAS NOT BEEN SELECTED!
2014 HAS NOT BEEN SELECTED!
2015 HAS NOT BEEN SELECTED!
2016 HAS NOT BEEN SELECTED!
2017 Session timed out /HAS NOT BEEN SELECTED!/ Session timed out

p.s. Izvinjavam se na ponovljenom textu
Reply With Quote
Staro 07.05.2016, 16:03
ejpril88 ejpril88 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 27.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Obavesti nas cim se promeni poruka, ovo je jako zanimljiv slucaj.
oktobar 2015 - intervju, vize odobrene
mart 2016 - sleteli u Cikago
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja