|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade | 
| Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pozz,  htio sam da se prijavim za gc, ali ne znam kako. Cini mi se da ovaj sajt ne radi ? https://www.dvlottery.state.gov/ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Lepo pise da prijave pocinju "Wednesday, October 1, 2014 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4)". | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ne znam, meni to nigdje ne pise, zato mi i nije jasno. @antoinia175 Moguce da je to. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Pise na zvanicnom sajtu koji redirektuje na taj ciju adresu si ti postavio. I da, prijave pocinju u 18:00h po nasem vremenu. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ???? nj i lj???????!! 

Shazy,po cemu je NJ zvanicno slovo,pa to isto nemaju kao ni Dž Č ali i Lj,pa je i za tu skupinu ljudi dakle interesantno ovo pitanje...jer da je zvanicno slovo NY se ne bi pisao kako se pise vec sa Nj....Molim i ostale da se ukljuce u ovu temu,naravno ako imaju neka iskustva ili su culi od nekoga...Da li dakle Nj i Lj kao slova ,koja oni nemaju,kao i vec ostala slova koja smo navodili ne treba pisati nego samo kao N i L...pozurite sa odgovorima,prijava pocinje,hvala...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Moja je pretpostavka da sve pojmove iz pasosa treba pisati onako kako u njemu pise. Naravno, Ć, Č, Š i Ž bez kvacica. Za NJ, DJ i LJ nisam sigurna. Valjda onako kako je u pasosu. Sa druge strane, ne znam kako priznaju skandinavska imena i prezimena kad oni imaju jos i kruzice, dve tacke, itd. Bilo bi dobro da to objasni neko iskusniji... Pozdrav. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ja imam dva pitanja, prvo, da li je dozvoljeno preko Google Chroma da se prijavljuje? A drugo, posto adresa stanovanja sadrzi slovo "dj" da li tu da kucam samo D?    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

I jos nesto, posto sam ja iz Vojvodine, da li u "province section" pisem Vojvodina ili ostavljam prazno?    | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka | 
| Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 | 
| Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 | 
| prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 | 
| Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 | 
| Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 | 
|   |