![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Gde ko planira da ide i zašto? » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hey ivcha80, da li ti je jedna od opcija DC ili drzava Washington? Ja razmatram DC area, pa mozda se sretnemo... Nesto razmisljam kako nigde nemamo tabelu gde smo ili gde cemo biti... Onako statisticko-informativno... Pretpostavljam da Chicago ubedljivo vodi i da ga prate LA i NY...
|
|
|||
|
|||
![]()
pozz svima ja nemam nikoga od familije da zivi u usa a planiram tamo otici sledece godine posto je ovdje kod mene u Bosni propast ziva posla ni na vidiku na birou rada sam vec 3 godine
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
A izvucen si na lutriji ove godine ili si se tek prijavio? Ili kako planiras da odes?
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima. Skoro sam saznao za ovaj forum, malo citao, pa resio da napisem prvi post. Vise pitanje nego bilo sta drugo.
Kako da izaberem u koji cu grad ici (ako dobijem GC)? Nemam nikog u US, znam neke ljude koji su otisli ali nisam bas u kontaktu sa njima. Vidim da ovde ima dosta informacija, i mnoge su bajate. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja isto nemam nikog u USA pa sam evo stavio da bi isao u San Dijego jer mi se svidja Kalifornija
![]() Eto to je neki moj pravac razmisljanja, a kapiram da nije nikakav problem da se kasnije preselim ako mi ne bude odgovaralo mesto. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja iskreno jos uvijek nisam ni razmisljala o tome jer nemam pojma da li ce me izvuci i ne volim da konstruisem scenarija unaprijed iako sam veliki optimista, ali ukoliko budem imala srece idem u NY samo iz razloga sto tamo vec imam nekog kod koga bih mogla da budem u pocetku, ko bi mi pomogao, a i bila sam nekoliko puta pa se OK snalazim.
Sama sam sa malim djetetom pa i ne bih bas posla negdje gdje nemam kome da se obratim za ne daj Boze.
|
||||
|
||||
![]()
Kad vec imas nekog u Americi onda mislim da i ne treba razmisljati o drugim lokacijama jer ce ti svakako biti lakse ako imas kod koga. Problem je za nas koji nemamo nikog tamo pa onda treba pametno izabrati...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja se licno dvoumim izmedju New York/New Jersey ili Los Angeles.
Veliki gradovi gde ocekujem da cu lako naci posao, metropole, osim sto je LA malo dalje od Srbije i jeftiniji. |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da ti je LA malo skuplji od onog sto ti ocekujes. Dobro sve skontaj, da se ne zeznes kasnije.
|
![]() |