![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno i ja sam očekivao da izađe ili u petak ili danas, zato što je uvek izlazio oko 10. u mesecu. Prošli je izašao 10. maja.
|
|
|||
|
|||
![]()
neverujem da moze current za EU ikac, dobro bi bilo kada bi za AS sada bilo current
|
|
||||
|
||||
![]()
Svi očekujemo sa nestrpljenjem novi VB.
![]() Ako AS bude current za avgust, EU će za septembar
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da su neka druga vremena možda bi i mogli da očekuemo neku veću redistribuciju, ali u ovakvoj situaciji, kada imamo na čelu USCIS-a čoveka koga je Trump postavio i koji se, kao i Trump, zalaže za ukidanje lutrije, mislim da to nije realno. Mislim da bi trebalo da budemo presrećni ukoliko se ponovi prošla godina tj. broj viza iz prošle godine. Ali da sačekamo i vidimo, još uvek ništa nije gotovo. |
|
||||
|
||||
![]()
Mi samo vršimo pritisak na njih da malo poguraju brojeve Evrope.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ni danas nista izgleda od VB, imaju fore do petka znaci najkasnije
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Do petka bi trebalo da izađe. Ne znam samo da li je ovo odugovlačenje dobar ili loš znak.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Čekajući najnoviji VB sada smo analizirali prethodne godine, DV-2017 i DV-2015, u totalu je izdato 48737 (DV-2017) i 48737 (DV-2015) viza.
Što se DV2018 tiče, do je je izdato 29995, AF kilavi sa izdavanjem, AS će biti current, ako se ne varam, kada se pogleda cifra u totalu, ima dosta prostora za EU? Ili se to samo nadamo... |
|
||||
|
||||
![]()
Prostora ima. I to ga ima toliko da bukvalno mogu da puste sve ljude iz Evrope i da se ne pređe kvota od 50.000 viza. Pisao sam već o tome, ukoliko ne bude redistribucije u svetu će ukupno biti podeljeno 42-43000 viza.
|
|
||||
|
||||
![]()
Još uvek nema bulletina. Na ruskom forumu pišu da je neko zvao KCC i da su mu rekli da proveri u ponedeljak / utorak.
|
![]() |
Tags |
run the risk |
|
|
![]() |