![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ma ne, mislio sam da nije pogresio zato sto je tebi dao tu reklamu,a gle cuda, tebe interesuju stvari vezane za GC."Besposlicarima" tu reklamu nece dati jer verovatno nema na osnovu cega, uglavnom je potrebno da surfujes po nekim sajtovima vezano za GC da bi je dobio.Nije na netu nista vise random, nego precizna analiza tvog ponasanja i interesovanja te se reklama servira na osnovu toga
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mada to sto se reklamira preko fejsa se naplaćuje! Agencije naplaćuju tu uslugu! Tako da neće ih mnogo skupiti bar s naših prostora! Tešim se
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DV 2014 1. prijava, nadam se najboljem pa što Bog da, istovremeno svim forumašima sretno pa da općenito bude što više dobitnika s foruma.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, prijavljujemo se prvi puta ove godine. Muž, ja, naša cura od 3 godine i bebač u stomaku.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
a da mi krenemo u kontra reklamu po fejsu da više nema lutrije? možda nam se šanse povećaju
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nego, jel brojao neko koliko nas ima do sada? |
|
|||
|
|||
![]()
Baš zbog takvih stvari što će se mnogi prijaviti više iz razonode treba da se uvede makar neko minimalno uplaćivanje pri aplikaciji... tim potezom svakako će mnogi odustati od zafrkavanja ... Nikako ne mogu da shvatim ljude koji dobiju na lutriji pa posle kažu da su se zezali i ne odu jer nisu ni planirali da odu... Zbog takvih mnogi mi koji smo veoma ozbiljni imamo manje šanse... Lično sam upoznao tri osobe koji su dobili i nisu otišli a razlozi su smešni
![]() ![]() ![]() Čekam 1. oktobar ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Slazem se zrdavko80.Ja i supreug se prijavljujemo u oktobru, 3 put, ako nas ne izvuku na ovom ponovljenom izvljacenju. |
|
|||
|
|||
![]()
Nova sam na forumu, mada sam ga pratila prosle godine kada sam planirala da se prijavim, i sad evo me opet, pa rekoh da se pridruzim
![]() prosle godine sam zakasnila jer sam kasno saznala, i nisam stigla da se uslikam kako valja... ove godine planiram da se prijavim, i evo vec sada cu da se angazujem oko te famozne fotografije, cisto da kad krenu prijave budem bez brige oko tog dela... osim mene, prijavice se i moj momak... drzimo fige svima! |
|
||||
|
||||
![]()
malo sam gledao po forumima i ili ja nisam našao ali nešto previše ne spominju taj 10 mj. zanimalo me da li će izvlačenje biti limitirano na neku regiju i koliki će biti broj dodatno izvučenih, da li itko na forumu ima kakvu informaciju?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |