![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I nasa beba je bila otprilike toliko stara kad smo je slikali za papire koje smo slali u Kentucky i kada smo joj vadili pasos.
Mi smo je odveli u foto studio, ja sam je drzao ispruzenih ruku tako da se ruke ne vide a supruga je stajala sa druge strane i zvala je da pogledne u fotoaparat ![]() Slikanje za pasos upalilo iz prve, a za GC iz petog ili sestog pokusaja ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I naš bebac je imao dva, tri meseca kada smo se prijavljivali na lutriju. Probali smo ovo sa ležanjem na beloj podlozi ali nam nešto nije išlo od ruke. Ili je vrteo glavom ili mlatarao i rukama i nogama. Na kraju smo ga naslonili na zid. Puž ga je čvsto držao jednom rukom ispod guze a drugom na grudima a ja sam ga animirala i slikala. Kasnije smo samo ''odstranili'' tatu i sve je bilo kako treba (ako ne računamo sitnicu da nas nisu izvukli). I dan danas kada hoću da se nasmejem pogledam tu fotografiju. Nažalost, ovo će nam biti četvrto fotografisanje uza zid :
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi treba mi mala pomoc, ne ynam kako da upisem prezime... naime u pasosu stoji Đorđević pa ne znam da li i tako da ga unesem ili Dordevic bez crtica ili djordjevic??? ako neko zna neka mi odgovori sto pre!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Možeš, možeš, a ako te diskvalifikuju zbog toga, bit će više šansi za one koji čitaju uputstva. ![]() Fino piše: The submitted image must adhere to the following specifications. Photographs submitted must be a recent photograph, taken within the last 6 months. Please be advised that failure to comply with any of the following requirements may result in disqualification from the lottery. https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx
|
||||
|
||||
![]()
Probaj da budes realan. OK, oni proveravaju validnost prijave i kako mislis da znaju da li je fotografija starija od 6 meseci? Da ti traze pecatiran datum na poledjini, pa i da razumem. To pravilo stoji da nebi neko slao neke slike od pre 10 godina ili iz puberteta ili kad je bio beba. Bebe i deca se promene za godinu dana zato sam i rekao da bi valjalo njih da slikaju ponovo, ali mi odrasli bas i ne. E sad ako mislis da oni sve slike sa prijava uporedjuju sa bazom podataka od proslih godina nebi li nekoga diskvalifikovali, onda to meni lici na paranoju. Al eto, ko zna, ne iskljucujem ni mogucnost da si u pravu.
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam uvijek stavljala novu sliku. Sad sam bas i prijateljima opet sredjivala slike (oni ne znaju kako), nije to neki problem, ona posalje 4 slike, ja ih crop, smanjim na 600x600, provucem kroz validaciju, posaljem nazad sredjene i to je to.
Ne pravite problem gdje ga nema: uslikas se jednom godisnje, e ako ti je to problem, onda stvarno.
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi ja sam u alineju "In care of" upisao Moju adresu stanovanja. Hoce li to predstavljati problem za prihvacanje moje prijave? Ipak je naznaceno da je to opciono...
|
|
|||
|
|||
![]()
Uspesno prijavljena, sad valjda mogu da se opustim. Formular za prijavu je vise nego jednostavan, ali citajuci svasta po forumu i pitanja nekih od korisnika sam pocela da sumnjam i u najosnovnije stvari koje znam i u snu... Moj savet je samo da dobro procitate svako polje/pitanje i odgovorite onako kako ste popunjavali verovatno mnogo razlicitih upitnika o sebi ranije. I bez paranoje. Srecno svima!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ako su lagali mene i ja lazem tebe ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Treba samo da skineš crtice. Dakle, Dordevic. Zbog toga što njima DJ ne predstavlja nase Đ.
|
![]() |
|
|
![]() |