![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Valjda nece da ukine. A i tesko da ce da produze za ove dane sto nije radio sajt... pasce on opet
|
|
|||
|
|||
![]()
Je li ovo do mene ili sajt i dalje ne radi?............................................. ....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Informacija sa zvanicne fejsbuk stranice U.S. Department of State: Consular Affairs, objavljeno prije 19h, ovako su odgovorili u komentarima jedne objave:
Hello, I have an issue... The site keeps saying 'down for maintenance'. Is anyone else still experiencing this problem? U.S. Department of State: Consular Affairs Yes, the site is currently experiencing technical difficulties. You may wish to wait a week to apply to be sure they are resolved. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
americka privreda pukla par milijardi dolara,, srpska privreda skracena za bar par stotina hiljada dolara koje bi mi doneli da ovde potrosimo na vracanje dugova i povratak normalnom zivotu... tako da je sa njim sve moguce |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
toliko nam dobro ide |
|
|||
|
|||
![]()
Da, i to je tacno, vrlo moguce...Nemam predstavu koliko bi to ljudi moglo biti, ali to je onako neko moje misljenje s obzirom da je bas puno ljudi vec otislo, tako da ce svako svojeg' vec nekako prevuci negde, ne mislim samo na Ameriku...Ali sto kazes, sve vise ce biti ljudi koji ce paliti preko...
|
|
||||
|
||||
![]()
Sada me već počinje biti strah hoćemo li se stići prijaviti, a iskreno ni slike nisu spremne. Ne daje nam se baš 50KM, ako nece proraditi do kraja. A ne rizikuje nam se sa slikama od prije, a joj muke ove. Želja je ogromna!
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
![]() |
|
|
![]() |