![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Vjeruj mi, teže mi je bilo za ovaj put čuti da ti nisi izvučen nakon toliko pokušaja, nego ja..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I ja mislim da je cista sreca, eto momak i ja se prijalvili po drugi put i oboje izvuceni,oboje imamo visu skolu ,30 god... a sto se prijave tice ja sam se prijavila par sati pre njega a njegov case number je za oko 10000 manji od mog.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hmm.. a opet, i ti si se prijavila 05.10.2010.. baš kao što na onom threadu kojeg sam postala piše (5&6.10 - većina dobitnika, pa stoga toliko izvučenih unutar obitelji.. A opet, možda se tako poklopilo
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hhaha i ja sam se prijavila 05.10..
![]() ![]() ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
A mi smo se (za DV 2010) prijavili poslednjeg dana i to bukvalno 2 sata pre nego sto je prijavljivanje zatvoreno...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ah, DV 2010, to je druga priča
![]() Kako god bilo, "bygones", idemo dalje ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Očito je ove godine došlo do nekih nepravilnosti u izvlačenju kad i na ostalim forumima spominju iste "čudne" događaje: nevjerojatan broj supružnika, obitelji koji su svi izvučeni, a većina ih se prijavila 5. ili 6. većinom 5.
Bilo bi interesantno da svi dobitnici na našem forumu napišu kad su se prijavili pa da vidimo kakav je uzorak!
|
|||
|
|||
![]()
Ja saljem prekosutra, Fedexom i javim cijene............................................ ..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Ne vidim zasto je to ''nepravilnost''.... To sto je malo veca slucajnost, i sto se tako potrefilo ove godine, ne znaci da je nesto pogresno ili nepravilno...jednostavno ove godine ima mnogo sucajnosti, u koje ja ne vjerujem , ali jos manje vjerujem da ce oni napraviti i dozvoliti sebi takvu gresku....
|
|||
|
|||
![]()
Lako je tebi da se čudiš kad ti je lokacija IL
![]() ![]() Bolje je pitati nego pogrešiti. Mislim da je to i svrha foruma. Prikupljanje informacija. Što se tiče Foxit readera, probao sam i ne mogu da upiše na PDF dokument ništa gde mesto nije predviđeno za popunjavanje. Verovatno nisam u stanju, pojma nemam. Svejedno ću upisati rukom. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |