![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Sretno svima koji su se prijavili ove godine !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mnogo sreće ove godine na izvlačenju želimo svima koji kao i mi želimo da se preselimo u USA! Treći put se prijavljujemo (dupla prijava) + troje djece! :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Posle proslogodisnje pauze, eto mene opet u Kentakiju
![]() ![]() ![]() Moja 14-ta prijava, cini mi se. Usled mnogih desavanja u proteklom periodu izgubio sam racunicu... Srecno svima u izvlacenju kao i proslogodisnjim dobitnicima period prilagodjavanja!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno na informacijama! Našla sam na sajtu USA ambasade kod nas da je do 18h, i stigla sam da prijavim dečka i mene
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima koji su se prijavili za DV2016
![]() ![]() Forum je super!!! Želim mnoooogo sreće svima, pa da u maju bude ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Imam jedno pitanje. Moja devojka je Rumunka i zivi u Rumuniji, kada bi igrom slucaja bio izvucen na lutriji, ona bi se udala za mene kako bi mogli da odemo tamo zajedno. Mene samo zanima, da li neko mozda zna kako to funkcionise kada se sklapa brak izmedju dve razlicite nacionalnosti, da li ona moze da dodje u Srbiju da se normalno vencamo ili postoji neki specijalan nacin?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]()
Nema ljutnje naravno, u pravu si skroz. Raspitacu se i na pravom mestu ali prosto sam zeleo da cujem iz prve ruke pricu od nekoga ko je to eventualno uradio.
|
|
||||
|
||||
![]()
Slažem se, ali vidiš da se ceo dan niko nije javio. Dakle pravac opština :-) Mozda je neko i bio u istoj situaciji kao ti, ali znaš i sam koliko se ovde često menjaju pravila i zakoni...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put se prijavljujem, najvise srece zelim sebi pa svima ostalima!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |