![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;26529]Sada imaju u ponudi i kreditne kartice sa $0 "annual fee". Nije ni AMEX kao sto je nekad bio...[/QUOTE]
Nesto mi se cini da je to 0% APR samo za prvu godinu imanja iste dok te ne navuku da ostanes. Jer znaju ako zatvoris racun da ce da ti opadne kreditni skor. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vuxanne;26541]Nesto mi se cini da je to 0% APR samo za prvu godinu imanja iste dok te ne navuku da ostanes. Jer znaju ako zatvoris racun da ce da ti opadne kreditni skor.[/QUOTE]
Ja bih pre rekao da je 0$ fee za prvu godinu, a posle 95$. I eto moga 1000. posta. E sada mogu i u novu godinu :-) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreamerns;26544]Ja bih pre rekao da je 0$ fee za prvu godinu, a posle 95$.
I eto moga 1000. posta. E sada mogu i u novu godinu :-)[/QUOTE] Tri klika misem i na njihovom sajtu izaberem pokazi sve kreditne kartice sa "no annual fee". Pokazuje mi 6 kartica. Naravno da se pogodnosti ovih kartica ne mogu meriti sa crnom karticom, ali za one koji po svaku cenu zele AMEX, a nece da plate za isto zadovoljstvo eto resenja. :) Cestitke za hiljadarku! :grin:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dreamerns;26544]Ja bih pre rekao da je 0$ fee za prvu godinu, a posle 95$.
I eto moga 1000. posta. E sada mogu i u novu godinu :-)[/QUOTE] E to sam htela da kazem, fee ne APR :grin: E pa srecan ti bio taj post nek se hiljade mnoze (moram da dodam nesto kratak mi post). :beer: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Viza i kreditna zaduzenja | cile | Stare teme | 6 | 01.12.2009 12:44 |
Prvi koverat ali nisam u Srbiji | altrix | Prva koverta | 22 | 24.11.2009 11:50 |
Placanje na intervjuu kreditnom karticom (i ostalo cime Landu upropastismo temu!) | landlord | Stare teme | 71 | 18.03.2009 15:46 |
Internacionalni izvodi u Srbiji | xeg | Stare teme | 8 | 16.12.2008 17:44 |
![]() |