![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam kad sam bila apsolvent i polozila sve ispite (juni) predala za vizu, CO pogledala index, pita kad ces diplomirati: moj odgovor da sam polozila sve ispite, i da mi je ostao samo diplomski koji planiram braniti u oktobru. Viza odobrena. Ali treba imati polozenu vecinu ispita ako ne sve. (a to se vidi po indexu)
|
|||
|
|||
![]()
Pomoc.Popunjavano DS-160 za turisticku , suprug je nosilac aplikacije a cerka i ja smo navedene kao pratioci.Zavrsili smo celu aplikaciju gde smo uneli i cerkine i moje osnovne podatke, e sad me zanima da li i ja treba isto da popunim novi DS-160 gde cu navesti supruga i cerku kao moje pratioce ili dovoljana samo ta jedna aplikacija.Hvala unapred.
|
|
|||
|
|||
![]()
Samo da se pohvalim,da sam dobila vizu...tj.još pre dva dana a danas pokupila pasoš iu njoj multi na 10god
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Postovanje!
Imam jedan upit u vezi prijave na lutriju, dali je moguce prijaviti svoje pravo boraviste ukoliko u vrijeme prijave zivim na par mjeseci izvan svoje drzave rodenja ali samo na privremeno vrijeme i bez drzavljanstva, mogu li u tom slucaju prijaviti svoju rodnu drzavu na lutriju? Unaprijed zahvaljujem |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
https://www.whitehouse.gov/presidenti..
Zabrana se odnosi na sve DVLottery imigrante iz Schengen zone kojima je već izdata I-551 viza, a koji još nisu obavili "activation trip" t.j. ulazak u US s tom vizom. Obuhvata svih 26 zemalja Evrope - Schengena i traje 30 dana.
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo. Dali usred ova pandemija, ima neki iskustvo o vlez u USA s turisticka viza B1.B2? Svakako ako se ide preku Srbija ili Turska? Dali se primaju turiste? Hvala
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi,da li znate da li se moze predati zatev za turisticku vizu u Srbiji,koliko sam cuo to je stopirano bilo,ne znam da li je jos?
Ima li kakva informacija,da li je neko skoro pokusao? |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, novi sam clan, zeleo bih da cujem vasa iskustva sa dobijanjem vize, pocev od sada ovog meseca ili proslog, posto nisam nasao neka novija iskustva? hvala unapred svima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa ako si čitao temu o turističim vizama a nema novijih iskustava, to ne znaci da zbog toga treba pokrenuti novu temu?!
![]() |
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |