![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vuxanne;35198] Ali ja i dalje mislim da su dodiplomske (osim visa skola uz rad negde) luksuz.[/QUOTE]
Jesu,ali misljenja sam da luksuz ne predstavlja nista lose, ako moze da se priusti, zasto da ne? Luksuz je i nov auto ili jahta ili gliser, pa kad uporedis to i obrazovanje jasno je sta je mudrija odluka. Uz malo srece imace mogucnosti za ostalo i posle. :obrva: |
|
|||
|
|||
![]()
Ako nije tajna, posle koje tačno škole u Kanadi dobiješ državljanstvo ?
Koliko sam tražio, iole normalne studije koštaju 25-30.000$ po godini pa naviše, pa 4 godine tako i još 6-12 meseci dok se nađe posao... Koji to balkanac može da priušti, a da već nema život "kao na zapadu" ? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Radojica;35271]Ako nije tajna, posle koje tačno škole u Kanadi dobiješ državljanstvo ?
Koliko sam tražio, iole normalne studije koštaju 25-30.000$ po godini pa naviše, pa 4 godine tako i još 6-12 meseci dok se nađe posao... Koji to balkanac može da priušti, a da već nema život "kao na zapadu" ?[/QUOTE] Ne postoji nijedna skola u Kanadi koja obezbedjuje drzavljanstvo. Postoji imigracioni program koji posle zavrsenih studija + 1 godine rada u Kanad i ( Skill NOC A,B,O) daje sansu da aplicaras za Permanent Resident (CEC program) sve info o tome na njihovom zvanicnom sajtu CIC.ca |
|
|||
|
|||
![]()
Ja i treba mislim da treba oko 100 - 200 hiljada dolara da zavrsis faks od cetiri godine ovde. Ko ima tolike pare u Srbiji/Balkanu sto bi uopste studirao?
|
|
|||
|
|||
![]()
Na "šta" onda da dođe takav neki lovator u CAN/USA/AUS ?
Na brak ? Na turistički zaborav ? Nešto treće ? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Radojica;35296]Na "šta" onda da dođe takav neki lovator u CAN/USA/AUS ?
Na brak ? Na turistički zaborav ? Nešto treće ?[/QUOTE] ja mogu samo za Kanadu da pisem... ako imas novca za dobar fakulet, svakako da je to isplativa investicija cak i ako stujije kostaju za 4 god 100-200 hilj posle kada pocnes da radis, plati ti je velika i brzo se isplati studenski kredit ovde je sve to preracunato, koliko ulozis i koliko dobijes.... ako imas kes i imovine, Kanada je trenutno stopirala te vrste viza..ali ce verovatno opet dozvoliti druga mogucnost (najrealnija) je da nadjes posao i poslodavca koji ce aplicirati za tvoje papire treba mogucnost je brak, ali to bas nije lako a ako je lazan jos je i nelegalno. mogu biti velike posledice za osobu koja ti to ucini |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
razno-razna pitanja | Homer Simpson | Stare teme | 28 | 14.11.2012 16:59 |
dodatna pitanja | pericp | Prva koverta | 11 | 26.08.2010 19:17 |
Par osnovnih pitanja | kish89 | Vaša strana | 99 | 03.06.2010 22:09 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
![]() |