ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 13.10.2009, 16:48
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

[QUOTE=milena_ns;11884]@dreadnot
Tako sam i ja mislila. Momak i devojka smo, pa cemo se i prijaviti odvojeno, a kasnije cemo ukljuciti ono drugo u proces, ako neko od nas dvoje bude izvuceno. Vidim da su mnogi tako uradili, pa smo odlucili i mi tako da pokusamo.[/QUOTE]

Da budem precizniji.....drugacije ne bi ni mogli da aplicirate dok god ste momak i devojka.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Staro 14.10.2009, 12:25
milena_ns milena_ns je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

@dreamerns
Zato cemo i da pokusamo tako. Vidim da ste vi imali srece na taj nacin. :bravo:
P.S. Uzgred, redovno pratim Vas blog. I pored nekih teskoca, vidim da uspesno gurate napred. Svaka cast. Veliki poz od novosadjana. :pozz:
Staro 14.10.2009, 12:50
ana69 ana69 je offline
Član

Datum prijave: 17.09.2009
Nepromenjeno

molim vas ja i moj muz nismo vjencani imamo zajednicko dijete dali da popunimo prijavu zajedno ili odvojeno mislim dali da ga pisem kao clana uze porodice ili ako nas izvuku pa onda da se vjencamo i da onda jedno drugo prijavimo ili sada u prijavi molim vas pomoc
Staro 14.10.2009, 15:06
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Odvojeno. Clan tvoje uze porodice je jedino tvoje dete. I sama si odgovorila na svoje pitanje - to sto zivite zajedno, zakonski nema nikakvu tezinu.
Staro 14.10.2009, 15:32
Super Moderator

Nepromenjeno

[QUOTE=milena_ns;11901]@dreamerns
Zato cemo i da pokusamo tako. Vidim da ste vi imali srece na taj nacin. :bravo:
P.S. Uzgred, redovno pratim Vas blog. I pored nekih teskoca, vidim da uspesno gurate napred. Svaka cast. Veliki poz od novosadjana. :pozz:[/QUOTE]

Hvala vam :-)

Staro 30.10.2009, 09:34
registracija3's Avatar
registracija3 registracija3 je offline
Član

Datum prijave: 30.10.2009
US lokacija: Bilo kuda kiki svuda
YU lokacija: Slavonski Brod, Hrvatska
Nepromenjeno Opet neznam od svih tih postova

Ako ja imam curu i odvojeno se prijavljujemo dali da odmah cekiram da sam ozenjen (iako jos nisam) pa ako me izvuku ja se u medjuvremenu ozenim i nikom nista ne govorim (onda automatski zena ide).....ili da stavim da nisam ozenjen i ako me izvuku ja se ozenim i to onda sredjujem, koja je solucija bolja.

HVALA SVIMA
Staro 30.10.2009, 12:39
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

[QUOTE=registracija3;12248]Ako ja imam curu i odvojeno se prijavljujemo dali da odmah cekiram da sam ozenjen (iako jos nisam) pa ako me izvuku ja se u medjuvremenu ozenim i nikom nista ne govorim (onda automatski zena ide).....ili da stavim da nisam ozenjen i ako me izvuku ja se ozenim i to onda sredjujem, koja je solucija bolja.

HVALA SVIMA[/QUOTE]

Po meni je najbolja solucija da po bilo kom pitanju ne komplikujes sebi zivot lazima, ako si ozenjen ozenjen si, ako nisi Boze zdravlja ozenices se kada bilo koga od vas dvoje izvuku. Jedna od stvari koja vodi ka direktnoj eliminaciji je davanje laznih izjava i ja ne vidim ni jedan jedini razlog zasto bi sebe doveo u situaciju da strepis na intervjuu u ambasadi...
Staro 30.10.2009, 16:19
Super Moderator

Nepromenjeno

[QUOTE=registracija3;12248]Ako ja imam curu i odvojeno se prijavljujemo dali da odmah cekiram da sam ozenjen (iako jos nisam) pa ako me izvuku ja se u medjuvremenu ozenim i nikom nista ne govorim (onda automatski zena ide).....ili da stavim da nisam ozenjen i ako me izvuku ja se ozenim i to onda sredjujem, koja je solucija bolja.

HVALA SVIMA[/QUOTE]

Ako to uradis jedna stvar je sigurna, u slucaju da vas izvuku..necete proci intervju. Stvarno nema potrebe lagati i muvati, jer ti to nece proci kod njih. Da si citao malo vise forum, video bi gomilu slucajeva ovog tipa gde momak i devojka nisu bili vencani i prijavili se odvojeno, a kada je neko od njih dvoje dobio....vencali su se i promenili status.

Staro 02.11.2009, 09:10
dreadnot's Avatar
dreadnot dreadnot je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 24.06.2009
US lokacija: Milwaukee, WI
YU lokacija: Beograd, RS
Pošalji Yahoo poruku korisniku dreadnot
Nepromenjeno

[QUOTE=dreamerns;12256]Ako to uradis jedna stvar je sigurna, u slucaju da vas izvuku..necete proci intervju. Stvarno nema potrebe lagati i muvati, jer ti to nece proci kod njih. Da si citao malo vise forum, video bi gomilu slucajeva ovog tipa gde momak i devojka nisu bili vencani i prijavili se odvojeno, a kada je neko od njih dvoje dobio....vencali su se i promenili status.[/QUOTE]

... i ziveli srecno i zadovoljno u USA, otisli bez problema, istovremeno dobili GC, jer su samo javili da im je u medjuvremenu promenjen status i sada su vencani, pa su stigli papiri i za drugo...

Nikako mi nije jasno zasto ljudi pokusavaju da izmisle toplu vodu u bojleru, kad vec sve lepo pise do sitnih crevaca...

02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010
05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx
01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
Staro 10.11.2009, 20:31
nevena's Avatar
nevena nevena je offline
Član

Datum prijave: 31.10.2009
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=dreadnot;12291]... i ziveli srecno i zadovoljno u USA, otisli bez problema, istovremeno dobili GC, jer su samo javili da im je u medjuvremenu promenjen status i sada su vencani, pa su stigli papiri i za drugo...

Nikako mi nije jasno zasto ljudi pokusavaju da izmisle toplu vodu u bojleru, kad vec sve lepo pise do sitnih crevaca...[/QUOTE]

ni meni, dreadnot, nikako nije jasno... ali valjda nakon svih ovih godina nesigurnog življenja, manipulacija, laži i prevara serviranih od vlade i države u kojoj živimo, nismo u stanju da savršeno pojednostavljene stvari shvatimo takvim, naprotiv- komplikujemo sopstvene živote, smišljamo razne scenarije i najgore moguće ishode; naprosto, kao da smo zaplašeni da poverujemo nekom ukoliko nam kaže: budi samo iskren, i sve će biti ok

Pravila pisanja