![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Kad smo kod voznje, kako se upravlja vozilom koje ima automatski menjac? :)
To me malo plasi jer do sad nisam imamo prilike da provozam ovakva kola. |
|
|||
|
|||
![]()
Jednostavno. Stisnes kocnicu i promenis iz park u drive ili rikverc ili sta ti vec treba. Dok otpustas kocnicu, auto vec krece (ja to recimo nisam znao). Dodajes i oduzimas gas...to ti je. Jednu nogu koristis.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nema da brines neverhood, ako vozis auto s mjenjacem, ovo ce ti biti maciji kasalj. Treba ti jedno sat vremena da se naviknes koliko i kako da pritisnes i otpustas gas da auto ne trza i to je to. To stvarno nije nesto sto treba da te brine.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Po meni je mnogo bitnije mozda napomenuti pravila u saobracaju. Recimo, ovde je semafor sa druge strane. Mozes da skrenes desno uvek, osim ako nije drugacije napomenuto (ali ovo koliko znam ne vazi za svaki state). Ima jos gomila stvari koje se razlikuju. Recimo, ako nailaze vatrogasci, policija i sl. moras da se zaustavis (ne kao kod nas samo sklonis sa puta).
|
|
||||
|
||||
![]()
Hvala ljudi, samo da ja stignem dotle da vezbam voznju kola sa automatskim menjacem. :) uhh jedva cekam.
Kako mislis sa druge strane? Mislis kada je crveno na semaforu ti mozes da skrenes nadesno osim ako je naznaceno drugacije? Sklonis sa puta i zaustavis ili se zaustavis gde god da si? |
|
|||
|
|||
![]()
voziti automatik je super, pravo uzivanje, to kazem ja novi vozac sa obukom iz srbije, znam da oni koji voze preko nekoliko godina vole nasu verziju jer kazi "volim da imam kontrolu nad autom, ali ovo je totalno lako da nema gde.
Sto se skretanja na desno tice, ako ne pise "no turn on red" onda teras. Ma automatik je vrh, jos ako volis malo brzu voznju (ja kao imam dozvolu nesto vise od 2 meseca i vec volim brzu voznju :) )
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Neverhood;13201]Hvala ljudi, samo da ja stignem dotle da vezbam voznju kola sa automatskim menjacem. :) uhh jedva cekam.
Kako mislis sa druge strane? Mislis kada je crveno na semaforu ti mozes da skrenes nadesno osim ako je naznaceno drugacije? Sklonis sa puta i zaustavis ili se zaustavis gde god da si?[/QUOTE] U Srbiji je na raskrsnici semafor sa tvoje strane, ovde se nalazi prekoputa. |
|
||||
|
||||
![]()
aaa, kontam.
|
|
|
![]() |