![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Eh evo mene najzad. Ludilo neko ovih dana pa ne mogu da stignem ni da spavam (ali literally sam skip subotu na nedelju) a i moram da se hvalim da sam sinoc bila na acoustic Keane svirku koja je napravljena za nekih 200 ljudi i to je bilo fenomenalno – toliko da jedva zaspah i sinoc…
![]() ![]() No, da se malo vratimo na kozmetiku… toliko proizvoda ima naokolo da ja ne mogu da propagiram ni jedan posebno, jer sve zavisi od budget koliko moze da se potrosi na kozmetiku a i od vrste koze i ostalog. Ja objasnjavam onda sta ja koristim tek cisto da dobijete ideju… Lakovi za nokte, manikir i pedikir proizvodi Nije sto sam ja svojevremeno radila za OPI, ali zaista imaju po mom misljenju najkvalitetnije lakove. U svim salonima ih koriste (niko ne koristi Revlon i max factor jer ne moze kvalitetan manikir da se uradi, odnosno ne drzi se lak nedelju dana). Proizvodi jesu skuplji od drugih ali definitivno vredi. Dok sam bila sa kompanijom radila sam testiranja proizvoda (zato i ne preporucujem acrylic po savetu kompanijinih kozmeticarki) i evo preporuka: oni imaju u opticaju lakove sa nekoliko cetkica – (click on link "exclusive pro wide brush") round je za izbegavanje na prirodne nokte. Obicna zaobljeno cetvrtasta je ekstra, lepo nanosi boju i moze lepo da se kontrolise. OPI lakovi se nanose sa podlogom i preko ide top nanos. Podloga je blago roze obojena i predivno ide na french (podloga, beli, pa top coat). Izgleda fenomenalno. Postoji i posebna podloga sa strengthener ali mora da se skida posle 7 dana obavezno zato sto je jak i moze malo da osteti nokte u smislu da im promeni boju. Top coat ima da se kupi i sa dodatkom za susenje (suvo za 20 sekundi) ali ja to ne radim vec posebno uzmem sprej u bocici koji ima isto dejstvo a ujedno ima i vitamine za nokte. Imaju fenomenalna ulja za zanoktice – deluje posle nekoliko dana. Ja ih drzim i na poslu i kod kuce kod kompjutera tako da se uvek setim da stavim. Stavi se po jedna kap na svaki nokat i ne radi se nista sem toga, ulje se samo raspodeli kako treba i gde treba. Cene su malo vise, recimo da su lakovi oko $8. Ja ih jos uvek nabavljam po employee ceni za $1.50 a sada za Bozic po $0.50 ili kutiju od 8 komada za $2. Sve moje cice sam snabdela a bogami i naseg postara jer neke boje ne koristim…. Paleta moze da se vidi ovde. Imaju i super turpije ali sam uspela da pronadjem na sajtu samo ovu. Lice Ja za lice koristim Neutrogena scrub i masku, i njhov moisturizer bez ulja za svaki dan i ispod sminke. Za celo i za oci koristim Strivectin i mnogo sam zadovoljna. Probala sam Vic i Clinique ali nisam bila odusevljena rezultatima. Vecina mojih koleginica sada koristi isto sto i ja – hocu reci rezultati se i te kako primecuju pogotovu sa ocima (sto je vrlo bitno zbog make up). Jeste skuplje ali nalazim sa popustom (unapred naravno a ne kada je frka) u Costco i na eBay tako da onda ispadne ok. Ja je koristim tek oko 2 meseca ali se rezulati vide vec posle dve nedelje. E sad moje licno misljenje ![]() ![]() Nazad na kremu – ja sam je nabavila za $100 duplo pakovanje u Costco - to za lice moze da traje ja bih rekla mozda i vise od godinu dana, ali ja je koristim i za druge delove tela pa ne verujem da ce potrajati toliko. Ovako je u prodaji jedno pakovanje (malo vece od jednog koji sam ja uzela) oko $130. Isto u Costco treba da uzmem kombo opet dve kreme, i jednu za oci i jos nesto sto dolazi sa tim (ali ne znam sta) i to je $90. Za oci je u prodaji oko $50. Mogu antiaging da se nadju za male novce u regularnim radnjama – poenta je da je to bacanje novca jer nista ne rade (bar ne kod mene). Dalje – za podocnjake koristim Clinique (kad mi se zatvore oci od ne spavanja, iskreno cesto se desava u poslednjih par godina) i Neutrogena korektor koji ja koristim bez pudera preko (ne stavljam puder preko dana). Nema teorije da se primeti da ga ima ako se ne pretera sa kolicinom naravno. A must have – Deep Cleansing Pore Strips za nos i celo. Tu ne treba posebna prica – navlazis kozu, stavis strip, sacekas da se osusi, povuces jako i to je to. Pre toga se lice dobro ocisti scrub-om i stavi se maska da omeksa kozu. Eto… nastavak sledi. Ja ovo iz licnog ugla ali mogu da se raspitam za drugo ako treba… Last edited by Zana; 09.12.2008 at 09:42. Razlog: spelling |
|
|||
|
|||
![]()
Evo ja sam skorojevicka i da cujes mog soka. Dakle, u Beogradu sam redovno isla na depilaciju, pramenovej jednom nedeljno feniranje a Amerika je ucinila da postane sam svoj maistor. Prvi put sam posle 10 godina obrijalanoge, prvi put me je farabao moj muz, prvi put sam sisala muza masinicom (kupili je za 19$ a ovde je musko sisanje 16$) ispalo je super. kao sto su ti rekli ovde je frizer jako skup ali ne samo sto je skup nego u te salone da ne udjes, njima je presa extra naplata a ja kupila presu i sama se presujem (eto ustede
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zana kako ja da postanem tvoja cica pa da kupim lakove po toj ceni?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
how about lingerie?
|
|
||||
|
||||
![]()
What about it?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
how muuuuch
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ah
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thank you very much
![]() a koliko su kucni uredjaji, sudovi, tj sve te kuhinjske zaje.ancije?? moj dragi voli meso, moracu da kuvam heheh, neka mu je Bog u pomoci! tamo su stanovi opremljeni sporetom, friziderom, ves masinom, je l? Moracu da postanem 1/3 svog bica domacica ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zenskice da pitam nesto
![]() rekose mi da je odlazak na fitnes, u teretanu i slicne cake u USA nepreporucljiv jer ti dodje ciko na kucu i zaljepi obavjest da moras placati kao porez i na to, jer cim imas pare za to bogat si, a navodno se vjezbanje tamo smatra luksuzom ![]() jel to istina fakat? ![]() meni nekako djeluje nadrealno Jer koliko ja znam tamo vecinom kompleksi imaju i teretane, bazen itd... pa mi je malo nelogicno |
|
|||
|
|||
![]()
Za clanarinu u teretani uglavnom potpisujes godisnji ugovor, ali sa ovakvim stanjem u ekonomiji moja je topla preporuka da to ne radite, vec od meseca do meseca. Jeste kada trebas da bljunes kes za godinu dana skupo, ali vidi u Srbiji da trebas da platis clanarinu za god dana pa razimisli koliko je to.
Fora je da mnoge luksuzne zgrade imaju teretanu, mi smo tako iznajmili u zgradi koja to ima, e sada u nekim zgradama se to naplacuje dodatno, a u nekima je to za dz. Ono sto najvise kosta jeste imati svog trenera, koji ce ti dati tacno vezbe i obim vezbi koji tebi sada treba, i pratiti tvoj napredak. |
![]() |
|
|
![]() |