![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=wingreen;2459]Sve sami programeri! ; )
Ide li u Ameriku jos neko sem programera? : )[/QUOTE] Ja nisam programer, ja sam serviser racunara:D - krenuli ovi nasi softverasi da kvare tamo po Americi pa zovu nas hardverase da sredjujemo:p Moja draga je diplomirani pravnik.
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|||
|
|||
![]()
drustvo,znam da je malo stara tema...ali koliko vidim uglavnom su komentari elektronaca i IT sektora u vezi zaposljavanja.
Kao sto je neko pomenuo interesuje me kako prolaze npr.dipl ekonomisti.. ja radim u banci i dipl.ekonomista sam;da li bi mogla nesto da nadjem za pocetak u nekoj banci ili bi morala neki dragstor,market...kakva su vasa iskustva ima li uopste korisisti od nasih fakuleta ekonomski,pravni ili nema?:wtf: |
|
||||
|
||||
![]()
Stvarno sjajna tema, na sjajnom forumu, ne znam kako mi je promakla :).
I mene interesuje, da li neko zna, kakve su šanse u nekoj od telekomunikacionih kompanija? Konkretno, ja radim u Telenoru i to već dosta, i imam iskustvo u korisničkom servisu, i marketingu. Znanje koje imam je prilično usko i najbolje primenjivo u kompaniji istog profila.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jelkanish;30266]drustvo,znam da je malo stara tema...ali koliko vidim uglavnom su komentari elektronaca i IT sektora u vezi zaposljavanja.
Kao sto je neko pomenuo interesuje me kako prolaze npr.dipl ekonomisti.. ja radim u banci i dipl.ekonomista sam;da li bi mogla nesto da nadjem za pocetak u nekoj banci ili bi morala neki dragstor,market...kakva su vasa iskustva ima li uopste korisisti od nasih fakuleta ekonomski,pravni ili nema?:wtf:[/QUOTE] od fakulteta i ne bas, ali od znanja jezika i racunara, da. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
![]() |