![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;19432]Izvini, ali ja nemam pojma o cemu ti pricas - kakva prijava na srpskom?![/QUOTE]
Kad bas moram :blink: citat: Uputstvo za prijavu na lutriju (na našem jeziku!) preko zvaničnog sajta možete videti [COLOR="Lime"]ovde[/COLOR]. Last edited by Ninanina; 01.11.2010 at 19:30. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;19443]Ja mislim da je u pitanju "Moja Prijava" na nasem sajtu... ali nisam sigurna, nista ne razumem :([/QUOTE]
O tome i pricam......gresku sam napravila na vasem sajtu.Ako mozete da pomognete pomozite a ne odmazite a vreme curi. Bar da mi neko objasni razliku u vasoj prijavi na vasem sajtu od ovog [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] tj. da li prijava na vasem sajtu direktno ide na njihov ili.... |
|
||||
|
||||
![]()
Djevojka se zbunila i lijepo joj pomozite. Nina, pozuri i prijavi se preko stranice
[url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url]. Site zelenalutrija ne vrsi prijave. |
|
||||
|
||||
![]()
Ovo sad vec postaje iritirajuce :smrc:
Ninanina, zar ne vidis da pokusavamo da ti pomognemo, onda - daj se prisaberi i lepo objasni sta ti je problem. Niko te zivi ne razume. OK, iako nisi zakacila link vidim da si bila na naslovnoj stranici sajta Zelena Lutrija i tamo je link na prevod uputstva. Sta sad sa tim? Gde si popunjavala aplikaciju, sta je zaista problem? Prestani da kopiras ne znam ni ja sta i lepo iskucaj suvislo objasnjenje. Ja licno nemam vremena da te "prevodim" niti da nagadjam sta si mislila kad si sve ovo napisala. Do isteka roka za prijavljivanje je istalo manje od dva dana, pa ti vidi ako do tada mozes da nam objasnis sta je problem. |
|
|||
|
|||
![]()
Najzad odgovor.Hvala do neba City Lights!
za neke: A ja stvarno ne vidim sta nije jasno bilo u mom objasnjenju.Ta provera sa zelene lutrije nije stigla pa kako ne bi pomislila da je to gotova stvar.Da je to otislo Amerima. Jos dobro i dodje ta prijava na SRPSKOM da se uvide moguce greske. |
|
|
![]() |