![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Vanjauzz;25741]Napravila sam gresku prilikom prvog prijavljivanja,umesto female, u brzini sam stavila male i shvatila kasnije dok se moja drugarica prijavljivala da sam pogresila, medjutim, isla sam na back, i prepravila sam u female, ali onda imam 2 confirmation number, da li postioji sansa da se izbrise nekako prvo prijavljivanje? I da li je neko imao slican problem, koji je resio?
Hvala unapred.[/QUOTE] Jesil slala mail.Odovoril ti iko ista za tvoju gresku. |
|
||||
|
||||
![]()
Procitaj ponovo uputstvu za prijavu. Mislim da tamo lijepo pise da ako neko napravi vise od jedne prijave da slijedi diskvalifikacija:no:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje za vas iskusne aplikante :) . Prilikom popunjavanja obrazca za GC na kraju prezimena sam stavio c umesto ć. Da li to znaci da sam automatski disk+valifikovan jer sam pogresno uneo prezime ?
Hvala. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=igorcar;26309]Imam pitanje za vas iskusne aplikante :) . Prilikom popunjavanja obrazca za GC na kraju prezimena sam stavio c umesto ć. Da li to znaci da sam automatski disk+valifikovan jer sam pogresno uneo prezime ?
Hvala.[/QUOTE] Nisi diskvalifikovan, i kod mene je prezime na ć pa sam unijela c i izvukli me :) Puno srece u maju 2013!
|
||||
|
||||
![]()
Imena i prezimena ne mogu da sadrze slova čšć itd., ja probao i izbacilo mi da ne moze :) Tako da, opusteno!
|
||||
|
||||
![]()
Kao sto [B]AntaresNS[/B] rece: samo opusteno! :ziveli2: i strplivo da se ceka Maj 2012.:obrva:
I nadajmo se da ce sve vise i vise forumasa biti izvuceni! :;D:
05. 10. 2010. - Prijava za DV 2012 15. 07. 2011. - Izvucen moj broj 14xxx (uspesno izvlacenje) ![]() 18. 07. 2011. - Formulari poslati u Kentaki 04. 11. 2011. - Stigo e-mail da je intervju zakazan! ![]() 26. 12. 2011. - Obavljen lekarski pregled 05. 01. 2012. - Dan kada sam pozelenio ![]() ![]() 10. 01. 2012. - VIZA U PASOSU! 15.04.2012 - Tampa, Florida |
|
|||
|
|||
![]()
hvala Vam na odgovoru i naravno svima srecno u 2013 :1081:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |