![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
imam dvojno drzavljanstvo sa razlicitim jmbg i prebivalistem. Da li da se prijavim na oba?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne, prijava je samo i isključivo na osnovu zemlje gde ste rođeni, a ne na osnovu državljanstva i jmbg-a.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dvije prijave uspješno poslate. Now waiting...
![]() ![]() Puno sreće svima i da nas što više prođe sa "malim" brojevima ![]() PS Ovi što se pate oko fotografija, samo normala ispunite uslove o veličini i da nije zatamljena, mutna, da nema sjene... Stanite pred bijeli zid i svaki bolji mobitel vas ufotka bolje nego iko ![]() Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim članovima foruma i Srećno svima onima koji apliciraju ove godine za zelenu kartu!
![]() Ja sam juče aplicirao za DV2020, drugi put, nadam se i poslednji ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
rekla bih da se ove godine razlikuju confirmation number?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi treba mi pomoc oko prijave.. Moj tata se prijavljuje ove godine, u prijavi prijavljuje moju mamu i 2 sestre e sad me zanima da li treba da navede i mene.. procitala sam da se prijavljuju nevencana deca do 21 god a ja em imam 24 godine em sam de udala i na sve to izvucena sam za dv2019 .. ne bih volela ukoliko bude izvucen da bude diskvalifikovan jer je naveo da ima dvoje dece a ustvari ima troje.. cini mi se da sam na britovom forumu procitala da mora da navede svu decu koju ima.. pa mi je ovo malo konfuzno..
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put na ovom sajtu i prvi put se prijavio za lutriju.
Napravili dve prijave, jednu žena, jednu ja i u obe naveli dvoje dece. Plan nam je za sada da samo ja idem u ameriku. Pitanja su: 1. Ako sam ja izvucen, da li svi moramo da idemo na intervju? I ako moramo, da li mora da se plati u ambasadi za sve nas iako putujem sam? 2. Isto pitanje ako izvuku moju ženu, a idem samo ja. 3. Ako platim za sve nas, da li mogu da putujem sam i na navedenoj adresi u US dobijem green cards za celu porodicu iako nisu tamo? 4. Ili da svi putujemo zajedno, udjemo u US, a porodica se nakon par dana vrati, da li ja mogu da primim green cards za sebe i porodicu iako nisu prisutni? Hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Od svega ovoga sto mogu da ti odgovorim je da ne moze zena da bude izvucena a ti prvi da ides, mora ona prva da udje u zemlju.
|
|
|||
|
|||
![]()
Znaci, koga god izvuku, putujemo zajedno.
Koliko se ceka da green card stigne na adresu u us? |
|
|||
|
|||
![]()
Imaš sve info na forumu ovdje, 1000 puta je napisano, malo "prelistaj"...
|
![]() |
|
|
![]() |